Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΦ ΤΙΡΑΝΑ - ΜΠΥΛΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Μπύλις έχει «χτίσει» σιγά-σιγά ένα αήττητο σερί, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις σε απαιτητικά παιχνίδια και δείχνει πως έχει βρει την… υγεία της με τον Ντέντε στον πάγκο της. Αντίθετα, τα Τίρανα βρίσκονται σε κρίση, πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και μέσα στην εβδομάδα προχώρησαν και σε αλλαγή προπονητή. Νομίζω πως το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της Μπύλις και γι’ αυτό θα τη στηρίξουμε, πηγαίνοντας προς τα δεξιά, αλλά με κάλυψη. Επιλογή μας το Χ2. Δεν έχουν βγει ακόμα αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΦ ΤΙΡΑΝΑ - ΜΠΥΛΙΣ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για τη δωδέκατη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του αλβανικού πρωταθλήματος.
- Το παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερη έδρα, καθώς τα Τίρανα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το γήπεδο τους.
- 13-10-4 η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες.
- Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 στην έδρα της Μπύλις.
Δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα τα Τίρανα, τα οποία πλέον έχουν βρεθεί πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όταν μίλαμε για μία ομάδα, που έχει μόλις μία νίκη μετά από έντεκα αγώνες.
Την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισε εκτός έδρας την Εγνάτια και γνώρισε την ήττα με 1-0. Μπορεί το σκορ να μην το δείχνει, αλλά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κινδύνεψαν σχεδόν ποτέ και χάρη στο γκολ του Εντρέτσα ανάγκασαν τους πρωτευουσιάνους σε ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα.
Μία ήττα που προκάλεσε την απομάκρυνση του προπονητή Μπλέντι Σκέμπι από την ομάδα, η οποία έμοιαζε εδώ και καιρό να έρχεται, αφού η ομάδα δεν παρουσίαζε καμία βελτίωση όσο κυλούσε ο χρόνος. Τη θέση του ανέλαβε ο Γκούγκας Μαγκάνι, που ήταν προπονητής των Τιράνων και πριν από εννέα χρόνια.
Εκτός ο Φατμίρ Πρενγκάι (αριστερό εξτρέμ) και ο Φλοριάν Περτζόνι (αριστερό μπακ).
Μπορεί να βρίσκεται ακόμα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα του αλβανικού πρωταθλήματος και αυτό είναι δεδομένα θέμα, αλλά δεν γίνεται να μην πούμε πως η Μπύλις έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Νέβιλ Ντέντε.
Την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισε εντός έδρας τη Λάτσι, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ. Γενικότερα ήταν ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες και όχι καλό ρυθμό. Η Μπύλις έμεινε με δέκα παίκτες στο 90′, μετά την αποβολή του Οφόρι, αλλά δεν το πλήρωσε, κρατώντας το μηδέν παθητικό.
«Προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα, αυτό που δεν πήγε καλά είναι η διαχείριση των συναισθημάτων. Πάντως μπράβο στην ομάδα για τον τρόπο που πάλεψε το ματς, παρόλο που θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Πρέπει να επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να δείξουμε τι προσόντα έχει αυτή η ομάδα», δήλωσε ο Νέβιλ Ντέντε.
Εκτός ο τιμωρημένος Μακκάρθι Οφόρι (κεντιρκός μέσος), ο οποίος είναι η μοναδική απουσία για τον Νέβιλ Ντέντε.