Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΝΕΚΑΞΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Βρίσκω λογικό το προβάδισμα που έχει η Κερέταρο στο σετ των αποδόσεων. Δε βγάζει κακό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο Κλαουσούρα και έχει σαφώς μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο από τη Νεκάξα. Σίγουρα δεν αναμένεται εύκολο το έργο της, απέναντι σε μια ομάδα που συνεχίζει αήττητη, όμως θεωρώ πως έχει μια καλή ευκαιρία για να πετύχει την πρώτη της φετινή νίκη. Αξιόλογο το 2.37 του άσου στην Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΕΡΕΤΑΡΟ - ΝΕΚΑΞΑ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για τη 7η αγωνιστική του Κλαουσούρα στη Λίγκα ΜΧ Μεξικού.
- 6-5-9 η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στους δύο συλλόγους.
- Under οι 5 από τις 6 τελευταίες τους συναντήσεις. Χωρίς ήττα η Κερέταρο στις 4 πιο πρόσφατες (1-3-0).
- G/G οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις της Κερέταρο.
- Over και G/G οι 5 από τους 6 φετινούς επίσημους αγώνες της Νεκάξα.
- Ματς Απερτούρα: Νεκάξα-Κερέταρο 0-1.
Μέτριο το πρόσωπο που έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Τιχουάνα. Αν και προηγήθηκε από το 13ο λεπτό με τον Μπατίστα, γύρισε άμεσα σε πιο παθητικό ρόλο και ισοφαρίστηκε στο 33’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μετά την ανάπαυλα, δέχθηκε έντονη πίεση και δεν είχε τελική προσπάθεια για γκολ, ωστόσο στάθηκε τυχερή και κράτησε το 1-1 μέχρι τέλους.
Αξιόλογο το αποτέλεσμα που απέσπασε σε μια αρκετά δύσβατη έδρα, ωστόσο συνεχίζει χωρίς τρίποντο στο φετινό Κλαουσούρα (0-4-2). Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι εμφανίζεται αρκετά μαχητική στα παιχνίδια της και πως έχει αδικήσει τον εαυτό της σε πολλά από αυτά φέτος.
Η διοίκηση μάλιστα, φαίνεται πως δε θέλει να διώξει τον τεχνικό Μάουρο Γκερκ, αφού η ομάδα εμφανίζεται σαφώς πιο ανταγωνιστική, σε σχέση με τα «χάλια» που είχε τα προηγούμενα χρόνια, πριν αναλάβει αυτός στον πάγκο. Αξιοσημείωτο βέβαια πως με τον Γκερκ ο σύλλογος, μετράει 12 νίκες σε 62 αγώνες (12-22-27).
Παραμένει εκτός δράσης ο φορ, Αγιόν Καλντερόν (4/1). Δεν έχουν προκύψει άλλες σημαντικές απουσίες.
Θεαματική αναμέτρηση έδωσε απέναντι στην Τολούκα εντός έδρας, με την οποία ήρθε ισόπαλη, με σκορ 3-3. Ο ρυθμός ξέφυγε από τα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες είχαν συνεχώς ευκαιρίες για γκολ. Προηγήθηκε σε 3-2 η Τολούκα στο 77’ με αυτογκόλ του κίπερ Ουνσάιν, ωστόσο η Νεκάξα βρήκε τη λύση με τον Καμπίντο στο 89’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Ακόμη μια καλή εμφάνιση από τον σύλλογο της Αγουασκαλιέντες, που πατάει εξαιρετικά για τα δεδομένα του στο φετινό Κλαουσούρα και συνεχίζει χωρίς ήττα (2-4-0). «Νίωθω πως οι παίκτες μου με εκπροσωπεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή η ομάδα έχει ψυχή και δε φοβάται. Στόχος μας δεν είναι απλώς να παραμείνουμε αήττητοι», τα λόγια του προπονητή, Εντουάρντο Φεντάνες.
Δίχως σημαντικά προβλήματα απουσιών η αποστολή.