-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ
Facts Αγώνα
*Αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής. Δίχως την παρουσία θεατών.
*Ντέρμπι του Σαντιάγο, ένα από τα πιο ιστορικά στο χιλιανό ποδόσφαιρο. Το λεγόμενο «Clasico Universitario».
*7-4-5 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες από το 2013. 6-1-2 το μεταξύ τους ρεκόρ στην έδρα της Κατόλικα από τότε.
*Under τα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια.
Μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας και να απείλησε αισθητά την εστία της Γκρέμιο στη Βραζιλία, όμως δεν ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες της και ηττήθηκε με 2-0, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ετσι, έπεσε στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου και πλέον κυνηγάει μονάχα την 3η θέση που οδηγεί στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ιντερνασιονάλ από τη Βραζιλία εντός έδρας.
Οσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις της, τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής και έχει ξεχωρίσει με τον τρόπο που αγωνίζεται. Είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας και αυτό φαίνεται τόσο στο βαθμολογικό πίνακα, όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Βρίσκεται δίκαια στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Την περασμένη αγωνιστική, αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη Βίνια ντελ Μαρ απέναντι στην Εβερτον. Παρά τις σημαντικές απουσίες της πάντως, έβγαλε χαρακτήρα και γύρισε στο Σαντιάγο έχοντας αποσπάσει το τελικό 2-2, σε ένα ματς ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.
Χωρίς νέα προβλήματα απουσιών. Σταθερά εκτός δράσης ο αναπληρωματικός κίπερ Τοσέλι, ο στόπερ Κούστσεβιτς (9/1), οι μπακ Κορνέχο (3/0) και Παρότ (10/0), αλλά και ο χαφ Νούνιες (10/1).
Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα και έχασε δίκαια στο ντέρμπι, με 3-1. Αν και προηγήθηκε με τον Λαριβέι στο 22ο λεπτό, στο υπόλοιπου του αγώνα ήταν παθητική και δέχθηκε έντονη πίεση. Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο μέρος δέχθηκε γκολ στο 55’ και στο 81’.
Με αυτήν ήττα, το σύνολο του Ερνάν Καπούτο έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 8 αγώνων που κρατούσε. Μετά την επανέναρξη, αν και έχει αξιόλογη συγκομιδή βαθμών, δεν έχει βγάλει κάτι το ιδιαίτερο και δεν ελκύει με το ποδόσφαιρο που παίζει.
Η πορεία της μέχρι στιγμής, δεν κρίνεται ικανοποιητική για τα δεδομένα της και τις προσδοκίες της, καθώς θα έπρεπε να βρίσκεται πιο κοντά στη μάχη του τίτλου. Πάντως, σε περίπτωση που κερδίσει απόψε, θα μειώσει στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Κατόλικα.
Μόνιμα τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο προπονητής Καπούτο.