Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει, παίζοντας καθηλωτικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει αντίπαλό στην κατηγορία. Τελευταίο της θύμα η Πέτροκουμπ στο πρωτάθλημα, την οποία καθάρισε με 2-0. Κέντις στο 12’ και Μπαλιμά στο 24’ τα γκολ. Στη συνέχεια έκανε συντήρηση. Είχε 2-3 μεγάλες φάσεις ακόμα, αλλά ήταν άστοχοι οι επιθετικοί της.
Μεσοβδόμαδα έπαιξε με κράμα βασικών και αναπληρωματικών στο Κύπελλο κάνοντας πλάκα στη Σιρέτι με 12-0. Ηδη έχει αποσπαστεί στο πρωτάθλημα δέκα ολόκληρους βαθμούς από τη δεύτερη Μιλσάμι.
Καθαρό 4-4-2 με σίγουρο στην επίθεση τον Βραζιλιάνο Ριμπέιρο. Παρτενέρ του δεν αποκλείεται να είναι ο Πέντερσεν παίρνοντας τη θέση του κουρασμένου Ταμπέ.
Σε ένα πολύ σκληρό ματς ηττήθηκε εντός από τη Μιλσάμι με 1-0. Πιο δίκαιη η ισοπαλία. Είχε κάποιες καλές στιγμές στο τελευταίο 20λεπτο. Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Ταβάνι η τέταρτη θέση, αλλά έτσι όπως παίζει τελευταία, χλωμή. Νίκη στο Κύπελλο με 6-1 επί της κατώτερης Ντρότσια.
«Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στην έδρα της Σέριφ. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε ο κόουτς Εφρος.
Δεν αλλάζει το 4-4-2 με Τσελάρι και Ιούρκου να αποτελούν το βασικό επιθετικό δίδυμο.