Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΑΣΙΒΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής είναι πως είναι δύο ομάδες με απρόσεκτες άμυνες. Κινδύνεψαν πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια τους, με τη Σερέζο μάλιστα να το πληρώνει ακριβά. Πιστεύω θα δούμε γκολ στην αναμέτρηση. Ικανότητα εξάλλου υπάρχει σε αμφότερες τις επιθέσεις οπότε θα πάω με το G/G στο 1.82 της Novibet.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΣΙΒΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ
Facts Αγώνα
- Η Κασίβα έχει παίξει 103 ματς με τη Σερέζο Οσάκα. Μόνο με Χιροσίμα (112) και Ουράβα (115) έχει παίξει περισσότερα.
- Το ρεκόρ είναι ισορροπημένο με κάθε μία ομάδα να έχει από 40 νίκες, ενώ 23 φορές ήρθε ισοπαλία.
- Τέσσερις ισοπαλίες μετράνε στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς.
- Δώδεκα από τα δεκαπέντε τελευταία ραντεβού τους στο κουπόνι ΟΠΑΠ έληξαν με G/G.
Ολίγον τι μοιρασμένα τα δύο ημίχρονα στο 1-1 με την Καβασάκι. Το πρώτο ανήκε ολοκληρωτικά στην Κασίβα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ σε αυτό το διάστημα. Ίσα ίσα, με την έναρξη του επόμενου, ήταν αυτή που δέχτηκε πρώτη. Η φιλοξενούμενη πατούσε πιο γερά στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου και άνοιξε το σκορ στο 50ό λεπτό του livescore.
Δεν άργησε πολύ να απαντήσει η γηπεδούχος όμως. Επτά λεπτά αργότερα και μετά από εξαιρετική σέντρα του Κούμπο, ο Κοϊζούμι πήδηξε ψηλά, πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1. Ο προπονητής του, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ τον επαίνεσε λέγοντας: «Παίζει σε υψηλή ποιότητα, όταν η μπάλα είναι στα πόδια του. Ακόμα και χωρίς αυτή οι κινήσεις του βοηθούν την κυκλοφορία της μπάλας για εμάς».
Δεν είχε να δείξει κάτι παραπάνω όμως. Απειλήθηκε, δέχτηκε ένα ακόμα τέρμα αλλά ακυρώθηκε μέσω VAR και το σκορ έμεινε ίδιο.
Αντιμετωπίζει ακόμα τραυματισμό ο χρήσιμος αμυντικός Ινουκάι.
Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, δεν περίμενα η Σερέζο να χάσει από τη Σόναν μέσα στο «σπίτι» της. Μακάρι να ήταν μόνο το αποτέλεσμα όμως, αφού στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς υπερβολές, θα μπορούσε να είχε λήξει το παιχνίδι αν οι φιλοξενούμενοι μετέτρεπαν σε γκολ τις κλασικές ευκαιρίες που είχαν και δεν κολλούσαν στο 0-1.
Η άμυνα της ομάδας από την Οσάκα δεν πατούσε καθόλου καλά και κάπως έτσι, έξι λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο, η Σόναν πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Σίντο μείωσε το σκορ σε 2-1 στο 57’ και από τότε άρχισε να πιέζει για ισοφάριση.
Οι αλλαγές του Πάπας φάνηκαν να αλλάζουν κάπως τον ρυθμό. Το κακό είχε γίνει όμως και παρότι συνέβησαν δυο καλές φάσεις, δεν αποφεύχθηκε η ήττα. Ο Αυστραλός τεχνικός είπε μετά το ματς: «Οι αλλαγές πήγαν να αντιστρέψουν το κλίμα. Μέχρι να γίνουν φάνηκε ότι δυσκολευτήκαμε αρκετά».
Εκτός ο χρήσιμος μπακ Νομποριζάτο και ο χαφ Χιράνο.