- Αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
- Η Κασίμπασα μετράει 5 διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς ήττα.
- Και τα 5 τελευταία ματς της Γκαζιαντέπ ολοκληρώθηκαν N/G, ενώ τα 4 εξ αυτών έληξαν Under 2,5.
Δείτε τα προγνωστικά Τουρκίας
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Τουρκίας
Με ένα ακόμα «Χ» έκλεισε τις υποχρεώσεις της για το 2024 -φέτος μετράει 8 ισοπαλίες και είναι η πρώτη ομάδα στη σχετική λίστα- , καθώς την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με την Μπασακσεχίρ, σε ένα άκρως εντυπωσιακό ματς.
Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς ανοίγοντας το σκορ με τον κεντρικό επιθετικό Ντα Κόστα μόλις στο 3’, όμως 6 λεπτά αργότερα είδε την αντίπαλό της να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα. Μάλιστα, η Μπασάκ κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πάλι από τα έντεκα βήματα. Στην επανάληψη η απόδοσή της έπεσε σημαντικά, όμως παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ατάν δημιουργούσε τη μία φάση μετά την άλλη, βρήκε τον τρόπο και με μία από τις λιγοστές ευκαιρίες της έφερε και πάλι το ματς στα ίσια.
Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έμεινε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό ματς, ωστόσο παραμένει στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Ναι μεν είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα που χάνει δύσκολα, αλλά δυσκολεύεται αρκετά και να πάρει νίκες, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.
Τιμωρημένος για το σημερινό ματς ο δεξιός μπακ Γουίνκ (15/2), καθώς συμπλήρωσε κάρτες.
Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2024, αφού την περασμένη αγωνιστική πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας της Αντάλιασπορ με 2-0. Μπήκε δυνατά στο ματς, μην αφήνοντας κανένα απολύτως περιθώριο στην αντίπαλό της και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κοζλόφσκι (42’).
Ίδια η εικόνα και στην επανάληψη, αφού η Αντάλιασπορ δεν πιέστηκε σε κανένα απολύτως σημείο, την ίδια ώρα που επιθετικά ήταν αρκετά αποτελεσματική. Έτσι, στο 66’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μάξιμ γράφοντας το τελικό σκορ.
Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε για ένα ακόμη ματς πως έχει αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα που είχε στη σεζόν και πλέον όχι μόνο έχει αρχίσει να βάζει τις βάσεις για την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Αυτή την ώρα βρίσκεται στην 8η θέση και στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Εκτός για ένα ακόμη ματς ο γκολκίπερ Διούδης (14/4), ο εξτρέμ Λουνγκογί (12/2), ο αριστερός μπακ Τασντεμίρ (10/1) και ο αριστερός μπακ Μπιτόκ (2/0), ενώ τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Σορέσκου (14/5).
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|