Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ
Facts Αγώνα
* 5-4-3 υπέρ της Ντεμίρσπορ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 3-2-1 για την Κασίμπασα στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στα Αδανα. Μόνο γηπεδούχοι έχουν επικρατήσει στις 4 αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο Super Lig (χωρίς οι φιλοξενούμενοι να έχουν καν σκοράρει).
Έφερε το παιχνίδι ακριβώς εκεί που το ήθελε στην Τραπεζούντα: ρυθμό δηλαδή σε επίπεδα ύπνου, χωρίς φάσεις, χωρίς τέμπο, χωρίς πίεση, χωρίς απειλές, χωρίς τίποτα. Καμία απολύτως έκπληξη λοιπόν το τελικό 0-0.
Εννοείται σημαντικό αποτέλεσμα για τους «μπλε», οι οποίοι συνεχίζουν την ολική τους μετάλλαξη από την στιγμή της άφιξης του κόουτς Καν. Και οι 13 βαθμοί τους είναι με αυτόν στον πάγκο, μετρώντας 4-1-1 στις 6 αγωνιστικές που βρίσκεται στα ηνία (μόνη ήττα από τη Γαλατασαράι, εντός έδρας).
Σε αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει 4 φορές ανέπαφη την εστία τους. Πέντε στις πρώτες 10 αγωνιστικές το έχουν πετύχει μόνο μία φορά στην ιστορία τους, πριν ακριβώς 60 χρόνια. Τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς να δεχτούν γκολ το πέτυχαν επίσης άλλη μία φορά, τον Ιούλιο του 2020. Επιδόσεις που κυνηγάνε να ισοφαρίσουν στην αποψινή φιλοξενία της Ντεμίρσπορ.
Τιμωρημένος ο Εϊσερίκ (χαφ, 9/0), μακροχρόνια απουσιάζει ο Σερμπέστ (στόπερ/αμ. χαφ, 0/0), δύσκολα θα ρισκαριστεί ο προερχόμενος από μακροχρόνιο τραυματισμό Κοϊτά (επ., 0/0).
Βαρετό το α’ ημίχρονο στο Γκαζιαντέπ, είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του με δοκάρι στο 30’. Στο β’ άλλαξαν τα πράγματα, προηγήθηκε στο 60’, ισοφαρίστηκε όμως γρήγορα (69’) και παρότι πίεσε στο τέλος, επιδιώκοντας ν’ αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 78’, κάτι περισσότερο από την ισοπαλία δεν πήρε (1-1).
Έτσι έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή, χωρίς τη… συντροφιά των Μπεσίκτας, Κόνιασπορ και αποκτώντας έτσι απόσταση μιας νίκης από Φενέρ, Μπασακσεχίρ και Γαλατασαράι, οι οποίες βρίσκονται στον πόντο πίσω της, αλλά έχοντας παιχνίδι λιγότερο.
Ύψη και ανταγωνισμός που από μόνα τους αρκούν για να δείξουν το πόσο καλό είναι το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση (πίσω μόνο από τη Φενέρ) και σε περίπτωση που δεν ηττηθούν απόψε, τότε για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα φτάσουν στις πρώτες 10 αγωνιστικές έχοντας υποστεί μόνο 1 ήττα.
Εξέτισε ο Σταμπουλί (αμ. χαφ, 7/0), νοκ-άουτ παραμένει ο Ράκιτσκι (στόπερ, 5/0), ταξίδεψε, αλλά δεν είναι στο 100% ο Ινλέρ (αμ. χαφ, 8/1).