Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Μπρίστολ Σίτι κατεβαίνει πληγωμένη στο ντέρμπι, αφού έχει πολλές και σημαντικές απουσίες στην άμυνα. Η Κάρντιφ πήρε σημαντικό ψυχολογικό «μπουστάρισμα» μεσοβδόμαδα και σήμερα θα τα δώσει όλα για τη νίκη, όπως έκανε και νωρίτερα στη σεζόν σε άλλο ντέρμπι με τη Σουόνσι. Μπορεί ποιοτικά οι «μπλούμπερντς» να μην ξεχωρίζουν, όμως έχουν ένα πλάνο και το ακολουθούν πιστά. Μέχρι τώρα έχει αποδόσει τα μέγιστα και περιμένω να τους οδηγήσει σε ένα ακόμα τρίποντο. Επιλογή λοιπόν ο άσος στο 2.25 της Novibet.
Bet builder
Κόρνερ Over 9,5 + Κίτρινες Κάρτες Over 4,5
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Facts Αγώνα
- Το Severnside Derby με έντονη αντιπαλότητα ανάμεσα στις ομάδες που βρίσκονται στα σύνορα Αγγλίας και Ουαλίας.
- Μόλις ένα από τα 22 προηγούμενα μεταξύ τους ντέρμπι σε επίπεδο πρωταθλήματος έληξε χωρίς νίκη. Μία «λευκή ισοπαλία» τον Οκτώβρη του 2015.
- Πέντε από τα έξι τελευταία της Κάρντιφ στο πρωτάθλημα ήταν no goal.
- Η Μπρίστολ Σίτι έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς στην έδρα της Κάρντιφ (1-0-3).
- Έχοντας ήδη κερδίσει 1-0 τη Σουόνσι νωρίτερα στη σεζόν, αν η Μπρίστολ Σίτι νικήσει σήμερα τότε θα έχει πετύχει δύο νίκες στην Ουαλία μέσα σε μία σεζόν μόλις για 3η φορά μέσα στον 21ο αιώνα (2001/02- Ρέξαμ και Κάρντιφ, 2020/21- Κάρντιφ και Σουόνσι).
- Ο προπονητής της Μπρίστολ Σίτι, Νάιτζελ Πίρσον, έχει ηττηθεί στις πέντε από τις επτά επισκέψεις του στο Κάρντιφ (1-1-5).
Δείτε τα προγνωστικά Τσάμπιονσιπ
Σούπερ εμφάνιση και επιβλητική νίκη πέτυχε η Κάρντιφ στην έδρα της Χάντερσφιλντ μεσοβδόμαδα. Οι Ουαλοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις στημένες φάσεις που τους παρουσιάστηκαν και έφτασαν σε θρίαμβο με 4-0!
Πριν καλά-καλά ξεκινήσει το ματς, οι «μπλούμπερντς» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ρόμπινσον (2’). Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν σειρά του Γούτα να μπει στον πίνακα των σκόρερ, καθώς βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Από μία πανομοιότυπη φάση ήρθε και το 3-0 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Μεϊτέ στο 43’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 55’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έντζι.
Κάπως έτσι λοιπόν η Κάρντιφ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-1-2) και διατηρήθηκε στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ούσα 7η σε ισοβαθμία με την 6η Γουέστ Μπρομ. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα ονειρεμένο ξεκίνημα για την ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ.
Απόψε οι «μπλούμπερντς» επιστρέφουν… σπίτι τους μετά από δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς και θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί που έχουν χτίσει εκεί (4-1-0). Μοναδική εντός έδρας ήττα της Κάρντιφ είναι το 1-2 από την ΚΠΡ τη 2η αγωνιστική, ένα ματς που δεν άξιζε να χάσει. Μέχρι τώρα μάλιστα αποδίδει πολύ καλύτερα μπροστά στους οπαδούς της.
«Δουλέψαμε αρκετά σκληρά για τη νίκη της Τρίτης. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αντίδραση που δείξαμε. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς νωρίτερα και τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τώρα όμως βρίσκουμε ξανά ρυθμό. Με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να κερδίσουμε ένα ακόμα ντέρμπι φέτος. Είναι πραγματικά μεγάλη η δίψα των οπαδών μας και θέλω να την ανταποδώσουμε».
Κοντά σε επάνοδο ο Ετετέ (εξτρέμ, 8/2). Στα «πιτς» για δύο μήνες ο ηγέτης Ράμσεϊ (χαφ, 6/3), με το νέο έτος η επιστροφή του μπακ Ο’ Ντόουντα (4/0).
Παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ίπσουιτς. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι μόνο βρήκαν γκολ και επικράτησαν με 1-0.
Καλύτερη η Ίπσουιτς στο πρώτο μέρος δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 16’, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου είχε δοκάρι. Η Μπρίστολ Σίτι από την πλευρά της ανέβασε στροφές μετά το 65’ και πίεσε για την ισοφάριση. Στην καλύτερη στιγμή της στο ματς, ο Κόρνικ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Χλάντκι, με την μπάλα να χτυπά στην πλάτη του γκολκίπερ και να κινείται παράλληλα με τη γραμμή χωρίς να την περάσει.
Ή του ύψους ή του βάθους είναι εσχάτως οι «ρόμπινς» αφού στα πέντε τελευταία ματς πάνε εναλλάξ από ήττα σε νίκη. Μετά από δύο διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια, το σύνολο του Νάιτζελ Πίρσον θα αγωνιστεί μακριά από αυτή. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, μιας και έχει μόνο δύο ήττες (Λιντς και Λέστερ) σε έξι «εξόδους» μέχρι τώρα (3-1-2), ενώ μόνο σε ένα ματς δεν έχει βρει δίχτυα. Σήμερα μάλιστα η Μπρίστολ Σίτι θα επισκεφτεί την Ουαλία για δεύτερη φορά φέτος, έχοντας ήδη κερδίσει με 1-0 στην έδρα της Σουόνσι.
Αυξάνονται οι απουσίες για τον Πίρσον, καθώς χτύπησαν μεσοβδόμαδα οι Ρόμπερτς (αμυντικός, 7/0) και Κινγκ (αμ. χαφ, 6/0). Πλέον ο Άγγλος τεχνικός αντιμετωπίζει μεγάλο θέμα στην άμυνα, αφού έχει απόλυτα έτοιμους μόνο τρεις από τους εννέα αμυντικούς του ρόστερ.
Από διάφορα προβλήματα ταλαιπωρούνται οι Νέισμιθ (στόπερ, 10/1) και Γουίλιαμς (χαφ, 11/0), δύσκολο να αγωνιστούν, ενώ νοκ-άουτ παραμένει ο Γουέλς (φορ, 11/2).
«Πάγια» εκτός οι Τάνερ (μπακ, 9/0) και Βάινερ (στόπερ, 7/1). Μακροχρόνια απόντες οι ΜακΚρόρι, Άτκινσον και Μπεναρούς.