-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ
Facts Αγώνα
* Πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ ανόδου. Θα ακολουθήσει ρεβάνς. Σε περίπτωση όμοιου αποτελέσματος μετά τον επαναληπτικό θα οδηγηθούν στην παράταση και αν χρειαστεί, στα πέναλτι. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.
* Το Εδιμβούργο κέρδισε και τα τρία φετινά ματς κόντρα στην Ελγκιν.
Επαιξε τα ρέστα της στο φινάλε με αντίπαλο την πρωτοπόρο Κουίνς Παρκ. Ηθελε περισσότερο το ματς και το απέδειξε επικρατώντας με 3-2. Η αντίπαλός της δεν έπαιξε αδιάφορα, αλλά ήταν χαλαρή και παρατάχθηκε με αλλαγές. Το εκμεταλλεύτηκε. Ανοιξε το σκορ με τον Χέστερ στο 49’. Ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 στο 51’. Δέχτηκε τη μείωση στο 54’. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ-τρικ στο 76’. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 87’.
Εχασε τη δεύτερη θέση από το Εφιμβούργο στην ισοβαθμία για δύο γκολ. Ουσιαστικά αυτό που αλλάζει είναι ότι αν κατάφερνε να βρεθεί δεύτερη θα είχε τον επαναληπτικό στην έδρα της.
Θα παραταχθεί με 5-4-1 και τον Χέστερ σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση. Τα απαιτούμενα στηρίγματα στο επιθετικό κομμάτι θα δίνουν οι ακραίοι Ντίνγκγουολ και Σόπελ.
Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.
Ηττήθηκε από την Στρανράερ στο φινάλε των πλέι οφ με 2-1. Ηταν αδιάφορη ουσιαστικά, αφού είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου. Μάλιστα πήρε τη δεύτερη θέση στην τριπλή ισοβαθμία έχοντας δύο γκολ παραπάνω από Ελγκιν και Στρανράερ. Αυτή αποτελούσε και το αγωνιστικό της ταβάνι, αφού η Κουίνς Παρκ ήταν μια κλάση ανώτερη.
Το κακό για την ίδια είναι ότι πραγματοποίησε κακά πλέι οφ με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς και παρουσίασε εμφανή σημάδια κόπωσης. Μάλιστα δεν μπόρεσε να σκοράρει σε καμία από αυτές.
Θα παραταχθεί με 3-5-2 έχοντας στην επίθεση τους Κάμπελ και Χέντερσον. Οι ακραίοι Ντε Βίτα και Μπλακ από τα χαφ θα οπισθοχωρούν στα μπακ όταν η ομάδα αμύνεται μετατρέποντας το σύστημα σε 5-3-2.
Λείπει καιρό ο κίπερ Μέισον.