Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Καλλιθέα είναι αυτή που «καίγεται» για βαθμούς, ο Παναιτωλικός θα υιοθετήσει για ακόμη μία φορά το αγαπημένο του στιλ παιχνιδιού. Αργό τέμπο, σετ παιχνίδι, που οδηγεί σε ματς με χαμηλό σκορ. Πάντως, πειστικός δεν είναι, ενώ σκοράρει πολύ δύσκολα. Κρατάω το 1Χ+Under 2,5 στο 1.78 από τη Stoiximan.
Bet builder
Under 2,5+Over 4,5 κόρνερ Καλλιθέα+Over 12,5 προσπάθειες για γκολ Καλλιθέα
Ειδικά στοιχήματα
2+ σουτ στην εστία Αλφαρέλα
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Facts Αγώνα
- Έκτη αγωνιστική των πλέι-άουτ στο κουπόνι. Θα διεξαχθούν 10 αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες εντός και εκτός έδρας.
- Στη διαδικασία συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 9-14 και μεταφέρουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
- Οι δύο τελευταίοι θα υποβιβαστούν απευθείας στη δεύτερη κατηγορία.
- Α’ Γύρος: Καλλιθέα – Παναιτωλικός 1-1 (02/11)
- Β’ Γύρος: Παναιτωλικός – Καλλιθέα 2-0 (16/02)
- Α’ Γύρος πλέι-οφ: Παναιτωλικός – Καλλιθέα 0-1
Ένα υπέροχο γκολ του Μιγκέλ Αλφαρέλα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου (43’) ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Η Καλλιθέα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και κράτησε με σχετική άνεση το τρίποντο. Στις καθυστερήσεις, ο διαιτητής Παπαδόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σοΐρι στον Νικολάου, όμως το πήρε πίσω μέσω VAR. - Στα 11 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Καλλιθέα, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Παναιτωλικός έχει μόλις 1 ήττα, αυτήν της περασμένης Δευτέρας (5 νίκες, 5 ισοπαλίες στα υπόλοιπα).
- Μόλις 1 νίκη έχει ο Παναιτωλικός στα 8 τελευταία ματς για τη SL1.
- Τα 17 από τα 19 τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού ήταν Under 2,5.
- Έξι φορές έχει αντιμετωπίσει την Καλλιθέα ο Γιάννης Πετράκης, 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα ο απολογισμός του.
- Η Καλλιθέα έχει δεχτεί γκολ στα 13 από τα 15 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της. Μόνο με ΑΕΚ (0-0) και Βόλο (2-0) κράτησε το «μηδέν».
- Τα 13 από τα 15 φετινά εκτός έδρας ματς του Παναιτωλικού ήταν Under 2,5. Μόνο με ΟΦΗ και Άρη έφερε Over 2,5 στο στοίχημα.
- Τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός σκόραρε στο α’ ημίχρονο σε εκτός έδρας αγώνα του ήταν στις 8 Δεκεμβρίου στη Λαμία.
Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδα
Ταξίδεψε στο Αγρίνιο έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο και τα κατάφερε, χάρη στην ποιότητα του Αλφαρέλα (0-1). Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ήταν πολύ συγκεντρωμένη, περιόρισε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων και δεν απειλήθηκε παρά ελάχιστα. «Καρδιοχτύπησε» μόνο στο φινάλε, όμως ο διαιτητής Παπαδόπουλος πήρε πίσω το πέναλτι που λανθασμένα υπέδειξε σε βάρος της νεοπροβιβασθείσας.
Έτσι, η Καλλιθέα επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες από Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό στις αναλύσεις αγώνων. Παράλληλα, διατήρησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά από τις 5 Απριλίου, όταν είχε φύγει με το διπλό από τη Λαμία (0-2).
Στους 28 πόντους πλέον, κυνηγάει τόσο τον Βόλο όσο και τον Πανσερραϊκό, που βρίσκονται στους 33. Μάλιστα, σε περίπτωση που κάνει το 2/2 απέναντι στον Παναιτωλικό, θα μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά, αφού οι δύο προαναφερθείσες ομάδες παίζουν μεταξύ τους την ίδια ώρα.
Η Καλλιθέα δεν έχει νίκη στη Λεωφόρο στη διαδικασία των πλέι-άουτ (0-1-1), θα ψάξει την πρώτη της έπειτα από το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Εξέτισε έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και επανέρχεται ο Μανθάτης (δ. μπακ, 23/0). Ξανά εκτός ο Βρακάς (εξτρέμ, 17/0), όπως και ο Μουγκέ (δεξιός εξτρέμ, 5/0).
Άχρωμος, άγευστος. Αυτά τα κλισέ περιγράφουν επαρκώς την εικόνα των Αγρινιωτών στην -προ εβδομάδας- εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα (0-1). Ο Παναιτωλικός παρουσίασε για ακόμη μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα θέμα στη δημιουργία ευκαιριών, παρά το γεγονός πως είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του.
Ενδεικτικό πως τελείωσε την αναμέτρηση με 10 προσπάθειες για γκολ, ενώ οι περισσότερες εξ αυτών έγιναν υπό κακές προϋποθέσεις (0.3 xG). Μία φορά απείλησε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, στο 57’, όταν ένα σουτ του Μπελεβώνη πέρασε λίγο άουτ.
Μία νίκη στα 8 τελευταία έχει ο Παναιτωλικός, που δεν κατάφερε ακόμη να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Θα το κάνει αν φύγει με το διπλό από το Λεκανοπέδιο και ανοίξει τη διαφορά από την προτελευταία Καλλιθέα στους 13 πόντους στη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ.
Από τις 23 Φεβρουαρίου και έπειτα, έχει σκοράρει 4 φορές σε περισσότερα από 720 αγωνιστικά λεπτά. Ασύλληπτα κακό νούμερο, με τους Αγρινιώτες να διατηρούν σταθερά τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, πίσω από την ουραγό και υποβιβασμένη Λαμία.
Εξέτισε και επιστρέφει ο Λιάβας (χαφ, 27/3). Χτύπησε στην προπόνηση και θα λείψει ο Μαυρίας (δ. μπακ, 29/0), συνεχίζουν εκτός οι Σιέλης (στόπερ, 26/0), Ντίας (φορ, 17/2), Μάιντεβατς (φορ, 24/3) και Λομόνακο (φορ, 21/2).