Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΑΛΙΑΡΙ - ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ξεκάθαρο φαβορί η Ίντερ στις στοιχηματικές εταιρίες. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να την αμφισβητήσουμε. Η λογική προστάζει πως το σύνολο του Ιντζάγκι θα κάνει το χρέος του, προσθέτοντας τρεις ακόμα βαθμούς στο σακούλι της στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου. Σε απόδοση 1.45 το διπλό στο Pamestoixima.gr.
Bet builder
Under 4,5 γκολ+Under 10,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
2+Under 4,5
Anytime Τσαλχάνογλου
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΛΙΑΡΙ - ΙΝΤΕΡ
Facts Αγώνα
- Πέρσι για τη Serie A: Κάλιαρι – Ίντερ 0-2 και Ίντερ – Κάλιαρι 2-2
- Αήττητη η Ίντερ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Κάλιαρι ανεξαρτήτως έδρας (6-2-0). Τελευταία νίκη για την Κάλιαρι τον Μάρτιο του 2019 για τη Serie A, 2-1.
- G/G οκτώ από τα εννέα τελευταία ραντεβού τους στη Σαρδηνία, G/G + Over 2,5 επτά από τα τελευταία οκτώ.
- 1-0-7 ο απολογισμός στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις τους στο Κάλιαρι.
- Over 2,5 τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της Κάλιαρι στο κουπόνι, N/G τέσσερα από τα πέντε τελευταία.
- Τα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Κάλιαρι είχαν εύρος 0-1 γκολ.
- N/G τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ίντερ, όπως και έξι από τα επτά τελευταία.
- N/G και οι έξι τελευταίες εξορμήσεις της Ίντερ, Over 2,5 τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες.
Δείτε τα προγνωστικά Serie A
Εξαιρετική η εικόνα της την Κυριακή στη Βενετία, όπου φιλοξενήθηκε από τη Βενέτσια. Πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια στη σεζόν. Είχε τον έλεγχο, κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα, έφτιαξε φάσεις, σκόραρε, ωστόσο στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η ήττα (με 2-1), με την οποία αφενός διατηρήθηκε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αφετέρου επέτρεψε στην αντίπαλο να την πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής.
Στο πρώτο ημίχρονο το ποσοστό κατοχής της ξεπέρασε το 70%, δεν έβρισκε όμως τρόπους να φανεί απειλητική μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Στη μοναδική επικίνδυνη φάση στα καρέ της μάλιστα, στο 38’, δέχτηκε γκολ.
Οι αλλαγές του Νικόλα έδωσαν αυτό που έλειπε, ωστόσο η άμυνα στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Στο 67’ πληγώθηκε για δεύτερη φορά. Εννέα λεπτά αργότερα ο Παβολέτι μείωσε, στις υπόλοιπες ευκαιρίες όμως που είχε ήταν άστοχη και μοιραία έχασε. 2.26 τα xgoals της στην αναμέτρηση.
Τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, πάλι στις λεπτομέρειες (νωρίτερα είχε λυγίσει 0-1 εντός από την Αταλάντα και με το ίδιο σκορ εκτός από τη Φιορεντίνα). 2-3-4 ο απολογισμός στο σπίτι της στα προγνωστικά στοιχήματος.
Παραμένει τραυματίας ο Λουβουμπό (βασικός επιθετικός) στη μοναδική απουσία για τον τεχνικό Νικόλα, αφού ο Μίνα (βασικός στόπερ), ο οποίος λαβώθηκε στο ματς στη Βενετία ξεπέρασε γρήγορα το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. 4-2-3-1, με τους Τζορτέα, Βιόλα, Αουτζέλο τριάδα πίσω από τον Πίκολι που θα πάρει θέση στο «9».
Έχει κάνει επιστήμη στις αναλύσεις αγώνων το «παίζω τόσο όσο χρειάζεται για να πάρω αυτό που θέλω». Κατά κανόνα λειτουργεί. Μόνο στο Λεβερκούζεν την «πάτησε», όπου πίστεψε πως μένοντας πίσω και ξοδεύοντας τον χρόνο, το ματς θα έσβηνε στο 0-0, δέχτηκε όμως γκολ στο 90’, πρώτη ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ (στις 10/12) και δεύτερη συνολικά στη σεζόν μετά από εκείνη στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Μίλαν (1-2 στις 22/09).
Τη Δευτέρα έκαμψε στο «Μεάτσα» την αντίσταση της Κόμο, επικρατώντας 2-0. Εξουδετέρωσε πλήρως ένα ιδιαίτερα επιθετικό σύνολο με μεγάλη ποιότητα από τη μέση και μπροστά, βρήκε τα γκολ που χρειαζόταν (με τον Κάρλος Αουγκούστο στο 48’ και τον Τιράμ στο 92’) και πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στο σακούλι της, συνεχίζοντας το κυνήγι της κορυφής.
Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στο livescore στη Serie A, έφτασε τους 37 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Αταλάντα που φιγουράρει στην πρώτη θέση και έναν λιγότερο από τη Νάπολι, ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τη Φιορεντίνα εκτός έδρας, που όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου.
Δεν έχει δεχθεί γκολ στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις της για τη Serie A. Επόμενη υποχρέωση ο ημιτελικός του Σούπερ Καπ κόντρα στην Αταλάντα στις 2 Ιανουαρίου στο Ριάντ, με τον νικητή της διοργάνωσης να γεμίζει τα ταμεία του με κάτι λιγότερο από 15 εκατομμύρια ευρώ.
Παραμένουν τραυματίες οι Παβάρ (βασικός στόπερ), Ατσέρμπι (βασικός στόπερ), Ντι Τζενάρο (τρίτος τερματοφύλακας), Ντάρμιαν (σημαντικός μπακ – χαφ). Δεν αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Κόμο. 3-5-2, με τους Λαουτάρο, Τιράμ δίδυμο στην επίθεση.