Ήταν λογικό να μην βρίσκεται στο 100% στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αλλά και πάλι ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία και στο τέλος μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Προσπάθησε να παίξει ανοιχτά, όμως δεν είχε τον απαιτούμενο ρυθμό. Πίσω στο σκορ από το 59’, βγήκε πιο έντονα στην επίθεση στη συνέχεια και ισοφάρισε στο 66’.
Πίεσε πολύ στη συνέχεια και έχασε κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Ταμ στο 72’. Δεύτερο γκολ δεν βρήκε στο ντεμπούτο του Σιμάο στον πάγκο και ταξιδεύει, έχοντας πιο δύσκολο έργο τώρα. Αυτό ήταν το 4ο διαδοχικό ευρωπαϊκό της παιχνίδι χωρίς νίκη. Θέλει να εκμεταλλευτεί τη μεγαλύτερη εμπειρία που έχει από τους αντιπάλους της στην Ευρώπη.
Μετά από αυτό το ματς ξεκινούν οι υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα στη Σλοβενία με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μούρα.
«Κάναμε τα πάντα για να συνηθίσουμε γρήγορα τις νέες συνθήκες, την αλλαγή ώρας και να ξεκουραστούμε από το μακρινό ταξίδι. Πιστεύω ότι τα πάντα πήγαν όπως θέλαμε και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση», σχολίασε ο Σιμάο.