Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΙΣΤΡΑ 1961 - ΡΙΕΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μια νίκη που θα φέρει τη Ριέκα ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δύσκολος αντίπαλος η Ίστρα, κυρίως όταν παίζει εντός έδρας, παρότι τα τελευταία αποτελέσματα δεν δείχνουν να συμφωνούν με αυτό. Πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι που ανέκαθεν είχε ιδιαιτερότητες, όπως θα έχει και σήμερα, μιας και αναμένεται αρκετός κόσμος στις κερκίδες του «Άλντο Ντροσίνα». Επειδή η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους είναι «χρυσή» και το τρίποντο παραπάνω από απαραίτητο, δεν περιμένουμε εκπλήξεις, δεδομένου ότι και η διαφορά δυναμικότητας είναι αρκετά μεγάλη. Θα πάμε με το διπλό το οποίο παραδόξως έχει αρκετή αξία στη Stoiximan, με απόδοση 1.60.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΣΤΡΑ 1961 - ΡΙΕΚΑ
Facts Αγώνα
- 30η αγωνιστική.
- Δύο νίκες για τη Ριέκα και μία ισοπαλία στις μεταξύ τους συναντήσεις φέτος.
- Χωρίς ήττα η Ριέκα από τις 25 Φεβρουαρίου. Έκτοτε μετράει 9/9 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
- Χωρίς νίκη παραμένει η Ίστρα εδώ και πέντε αγώνες.
Μετά την πρόσφατη ήττα από την Ντινάμο, ο Τραμετζάνι έδωσε μονοήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές και στην επιστροφή τους τους περίμενε έντονη «κατσάδα» από τον Ιταλό προπονητή.
Ο λόγος ήταν κυρίως για τα λάθη σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού, τα οποία οδήγησαν στη βαριά ήττα με 4-1 στο «Μάξιμιρ».
Ενώ με τον ερχομό του Ιταλού προπονητή τα πράγματα άλλαξαν άμεσα προς το καλύτερο, το τελευταίο διάστημα η ομάδα βιώνει αγωνιστική κρίση.
Χωρίς νίκη από τις 24 Φεβρουαρίου, με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες έκτοτε, κάτι που βέβαια μικρό ρόλο παίζει, δεδομένου ότι δεν βρισκόταν σε κάποιο «κυνήγι».
Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να στερήσει βαθμούς σήμερα στη Ριέκα, παρότι αναμένεται σχεδόν γεμάτο το γήπεδο, εν όψει του γειτονικού ντέρμπι.
Σημαντική η επιστροφή του Λαουάλ (επιθετικός) που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα. Εκτός και αυτή την αγωνιστική θα παραμείνει ο βασικός τερματοφύλακας Λόβρο Μάικιτς, που αυτή τη βδομάδα επέστρεψε στις ατομικές προπονήσεις, όπως και ο Μλίναρ (αμ. μέσος) που από την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμό.
Αφού κατάφερε ουσιαστικά να βγάλει εκτός διεκδίκησης τη Χάιντουκ, πλέον μοναδικά εμπόδια της στην κατάκτηση του φετινού τίτλου είναι η Ντινάμο και φυσικά ο… κακός της εαυτός.
Εξωπραγματικό το σερί του τελευταίου ενάμιση μήνα που πραγματικά δείχνει ότι θα αδικήσει τον εαυτό της σε τεράστιο βαθμό αν δεν κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.
Υπάρχει βέβαια και το Κύπελλο, αλλά πρωταρχικός στόχος ήταν η HNL, που αυτή τη στιγμή κρατάει στα χέρια της.
«Ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζέλκο Σόπιτς στη συνέντευξη τύπου πριν τη σημερινή αναμέτρηση.
Για την ίδια, πέραν βέβαια του σημερινού παιχνιδιού, πολλά θα κριθούν και στο εξ αναβολής παιχνίδι της Ντινάμο μεσοβδόμαδα απέναντι στη Βάραζντιν.
Χωρίς καμία απουσία η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι στην Πούλα.