Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αμφότερες έχουν κάνει τρομερό ξεκίνημα στη σεζόν και επιθετικά δείχνουν τρομερά ικανές. Ωστόσο προκαλεί η απόδοση της Στόουκ από την στιγμή που η Ίπσουιτς ανέβηκε μόλις στην κατηγορία και σαφώς οι ποδοσφαιριστές της υστερούν σε παραστάσεις. Υπάρχει αξία στο «διπλό», ειδικά αν μπει στη ζυγαριά και η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων.
Bet builder
Χ2 & goal/goal
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΙ
Facts Αγώνα
* Αήττητη για οκτώ σερί ματς απέναντι στην Ίπσουιτς είναι η Στόουκ (4-4-0).
Σε καμία περίπτωση οι φίλοι της ομάδας δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η Ίπσουιτς πανηγύρισε την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ την περασμένη σεζόν και στο πρώτο της παιχνίδι φέτος αντιμετώπισε τη Σάντερλαντ εκτός έδρας. Οι «Tractor Boys» πραγματοποίησαν μία αξιόλογη εμφάνιση και έφτασαν στη νίκη με σκορ 2-1. Ο Μπρόουντχεντ έκανε το 1-0 στο 45+1’ και ο Χερστ στο 53΄ έδωσε στην ομάδα του αέρα δύο τερμάτων. Μάλιστα στο 72’ η Ίπσουιτς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και παρότι στο 86’ ήρθε η μείωση, διατήρησε το προβάδισμα ως το τέλος.
Με μία ακόμα καλή και ουσιώδη εμφάνιση, η Ίπσουιτς επικράτησε 2-0 της Μπρίστολ Ρόβερς 2-0 για τον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αρκετές αλλαγές πραγματοποίησε ο ΜακΚένα στο αρχικό σχήμα, όμως και πάλι η φιλοσοφία και η εικόνα δεν άλλαξαν. Ο Τέιλορ στο 12’ έκανε το 1-0, ενώ ο Αλούκο στο 76’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του σε αυτή την πρώτη εβδομάδα της σεζόν ήταν ο ΜακΚένα που θέλει να δει ανάλογη συνέχεια και στο πρώτο εντός έδρας ματς στην Τσάμπιονσιπ. Παράλληλα, ο Άγγλος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του δεν βιάζεται να ενισχυθεί, καθότι διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ. Παρόλα αυτά θα γίνουν κάποιες κινήσεις ως το τέλος της περιόδου, αρκεί βέβαια να είναι συμφέρουσες οικονομικά.
Δεν προέκυψε κάποιο νέο ζήτημα από το παιχνίδι της Τετάρτης. Μακροχρόνια απών ο κίπερ Γουόλτον.
Εκπληκτική εμφάνιση έκανε η Στόουκ στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ και έφτασε σε θρίαμβο με 4-1 επί της Ρόδεραμ. Οι «πότερς» ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος και έφτασαν να προηγούνται με 3-0 στο ημίχρονο. Ο Χούβερ άνοιξε το σκορ στο 5΄, ενώ ο Βιντιγκάλ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+3’, 45+8’) καθάρισε ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 46’ αλλά δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την στιγμή που έμειναν με 10 παίκτες στο 69’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπράουν στο 90’.
Μεσοβδόμαδα υπήρξε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μιας και η Στόουκ επικράτησε 2-1 της Γουέστ Μπρομ για τον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Αρκετά κλειστό και με λιγοστές φάσεις ήταν το παιχνίδι, όμως οι «πότερς» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27’ μετά από αυτογκόλ της αντίπαλης άμυνας. Βέβαια η Άλμπιον ισοφάρισε στο 64’ σε 1-1, όμως η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και με τον Βίντιγκαλ στο 65’ ανέκτησαν το προβάδισμα. Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του Πορτογάλου στις δύο πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Στόουκ.
Απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ήταν ο Άλεξ Νιλ και ιδίως από αυτή των νεοαποκτηθέντων. «Δεν είναι εύκολο να παίξεις τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο με τόσες νέες προσθήκες στο ρόστερ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου και ευελπιστώ ότι θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια», ήταν τα λόγια του τενχικού της Στόουκ.
Παραχωρήθηκε στη Λούτον ο φορ Μπράουν που είχε 30 γκολ σε 141 εμφανίσεις με τον σύλλογο. Εκτός δράσης είναι ο χαφ Μπέικερ.