- Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων συμμετέχουν 32 ομάδες απ’ όλο τον κόσμο. Χωρίζονται σε 8 γκρουπ των τεσσάρων συλλόγων (τρεις αγωνιστικές). Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στη νοκ-άουτ φάση («16», προημιτελικοί, ημιτελικοί και τελικός). Μονοί αγώνες, δεν υπάρχει μικρός τελικός.
- Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Μεταξύ τους παιχνίδια, 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση
- Η Ίντερ Μαϊάμι από τις ΗΠΑ αντιμετωπίζει την Παλμέιρας από τη Βραζιλία.
- Από 10/11 over 2,5 προέρχεται η Ίντερ στο κουπόνι.
- Η Παλμέιρας έχει φέρει μία ισοπαλία στα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, έχει ρεκόρ 16 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες.
- Τα 6/8 τελευταία ματς της Παλμέιρας σε όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν με 2-3 γκολ.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ
Facts Αγώνα

ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
Ρεπορτάζ
Έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στον θεσμό, καθώς επικράτησε 2-1, με ανατροπή, της Πόρτο και έγινε φαβορί στα προγνωστικά για την πρόκριση στα νοκ άουτ!
Κι αυτό παρότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για την Ίντερ, η οποία στο όγδοο μόλις λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ομοροδιόν. Ακολούθησαν καλές στιγμές εκατέρωθεν, με τους Αμερικανούς να φτάνουν εντέλει στην ισοφάριση με τρομερό τελείωμα του Σεγκόβια μετά από μπαλιά του Βάιγκαντ στο 47′.
Οι herons δεν έμειναν εκεί και επτά λεπτά αργότερα έφτασαν στην ολική ανατροπή με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μέσι, με το 2-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και να φέρνει την ομάδα του Χαβιέρ Μασεράνο ένα βήμα από τα νοκ άουτ.
Ένας βαθμός τώρα είναι αρκετός για το Μαϊάμι, που εκτός απροόπτου θα γίνει ο μοναδικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός μάχης αναμένεται να μείνουν οι Κάλεντερ (τερματοφύλακας) και Λουχάν (βασικός μπακ), δεν είναι βέβαιαη η συμμετοχή των Μπράιτ (χαφ) και Βάιγκαντ (βασικός μπακ).
Η αποστολή της Ίντερ Μαϊάμι
Τερματοφύλακες: Κάλεντερ, Ουστάρι, Γιάρμπρο, Ρίος Νόβο
Αμυντικοί: Άλμπα, Άλεν, Άβιλες, Μπόουτραϊτ, Φαλκόν, Φρέι, Λουχάν, Χολ, Μαρτίνες, Σέιλορ, Βάιγκαντ
Μέσοι: Μπράιτ, Μπουσκέτς, Κρεμάσκι, Μοράλες, Ροντρίγκες, Ρούις, Σεγκόβια
Επιθετικοί: Αφόνσο, Αλέντε, Μέσι, Ομπάντο, Πικό, Σουάρες
Προπονητής: Χαβιέρ Μασεράνο

ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ
Ρεπορτάζ
Νίκησε 2-0 την Αλ Αχλί για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης. Σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στον αγώνα με την Πόρτο, ο Άμπελ Φερέιρα προχώρησε σε δύο αλλαγές, προκειμένου να κάνει την Παλμέιρας περισσότερο επιθετική. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε τον Ραφαέλ Βέιγκα στη θέση του Φελίπε Άντερσον και τον Φακούντο Τόρες, αντί του Μαουρίτσιο.
Στο πρώτο ημίχρονο, η έντονη ζέστη και η νευρικότητα δεν επέτρεψαν στους Παουλίστας να απειλήσουν σε διάρκεια την Αλ Αχλί και παρόλο που είχαν κατά διαστήματα την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν μόνο μία καλή ευκαιρία, με προσωπική ενέργεια του Εστεβάο. Η είσοδος του Φλάκο Λόπες στη θέση του Βίτορ Ρόκε στην επίθεση, με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, βοήθησε τους Βραζιλιάνους να γίνουν πιο δραστήριοι μεσοεπιθετικά.
Το αυτογκόλ του Αμπού Αλί στο 49ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Παλμέιρας, που ξέρει καλά να διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ. Στο 59′ σε αντεπίθεση με τους Μαουρίτσιο και Φλάκο Λόπες, ο δεύτερος σκόραρε, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και της εξασφάλισε το πολύτιμο τρίποντο. Ακολούθησε διακοπή 40 λεπτών, εξαιτίας καταιγίδας και επανέναρξη στη συνέχεια του αγώνα, χωρίς να αλλάξει το σκορ.
Το γενικό συμπέρασμα στις αναλύσεις αγώνων είναι ότι η Παλμέιρας πήρε μια «επαγγελματική» νίκη απέναντι στην Αλ Αχλί, παίζοντας όπως έπρεπε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που υστερούσε σε ποιότητα, αλλά είχε ισχυρό κίνητρο για διάκριση.
Αγωνιστικά νέα
Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ Ανιμπάλ Μορένο (15 συμμετοχές και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος) αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και δεν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.
Η αποστολή της Παλμέιρας
Τερματοφύλακες: Βέβερτον, Μαρτσέλο Λόμπα, Ματέους
Αμυντικοί: Γκουστάβο Γκόμες, Μουρίλο, Μπρούνο Φουκς, Μίκαελ, Νάβες, Μπενεντέτι, Τζιάι, Μάρκος Ρότσα, Μαϊκέ. Χ. Πικέρες, Βαντερλάν
Μέσοι: Α. Μορένο, Ε. Μαρτίνες, Λούκας Εβαντζελίστα, Ρ. Ρίος, Ραφαέλ Βέιγκα, Μαουρίτσιο, Αλαν, Φελίπε Αντερσον
Επιθετικοί: Εστεβάο, Φ. Τόρες, Παουλίνιο, Φλάκο Λόπες, Λουΐγκι, Τάλις, Βίτορ Ρόκε
Προπονητής: Αμπελ Φερέιρα
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ - ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ειδικά στοιχήματα
X ημίχρονο/Χ τελικό
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|