Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Περιμένουμε μία κάποια αντίδραση από την Ιντεπεντιέντε, έπειτα από την αποχώρηση του Τέβες. Αν μη τι άλλο, το υλικό το έχει. Παίρνουμε και την κάλυψη της ισοπαλίας στο 1Χ+Over 1,5 από τη Stoiximan, διότι η φιλοξενούμενη Βέλες είναι «σκληρή» ομάδα.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για τη Liga Profesional, το δεύτερο πρωτάθλημα της σεζόν στην Αργεντινή. Συμμετέχουν 28 ομάδες, οι οποίες θα αναμετρηθούν όλες μεταξύ τους σε έναν γύρο 27 αγωνιστικών. Ο πρωταθλητής θα πάρει το εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τα υπόλοιπα εισιτήρια για τις διεθνείς διοργανώσεις θα προκύψουν από την συνολική βαθμολογία (άθροισμα πόντων Copa de la Liga και Liga Profesional). Θα υποβιβαστούν δύο ομάδες, η ουραγός της συνολικής βαθμολογίας και η ουραγός της τριετούς βαθμολογίας υποβιβασμού.
- Η Ιντεπεντιέντε είναι αήττητη στα 7 τελευταία απέναντι στη Βέλες ως γηπεδούχος.
- Για το Κόπα ντε λα Λίγκα: Βέλες – Ιντεπεντιέντε 0-1 (31/01)
Απογοητευτική στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κάρλος Τέβες στον πάγκο της, παραχώρησε 0-0 εκτός έδρας στην Πλατένσε (19/05). Ανύπαρκτη επιθετικά η Ιντεπεντιέντε, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση πραγματοποιώντας μόλις τέσσερις προσπάθειες για γκολ. Αντίθετα, η Πλατένσε ήταν πιο δημιουργική, απώλεσε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, όμως τη σταμάτησε ο σταθερός Ροντρίγκο Ρέι, άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.
«Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς, που με έκαναν να νιώσω τόσο καλά και τόσο άνετα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν σε μία τόσο δύσκολη στιγμή. Είναι μία στενάχωρη ημέρα για εμένα», το μήνυμα του «Απάτσε», ο οποίος είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί την περασμένη εβδομάδα.
Ο Τέβες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ιντεπεντιέντε πριν από 9 μήνες, όμως απέτυχε δις να την οδηγήσει στα νοκ άουτ του Κόπα ντε λα Λίγκα. Παρότι ανανέωσε τον περασμένο Νοέμβριο το συμβόλαιό του, αποφάσισε τελικά να μην συνεχίσει. Τη θέση του θα αναλάβει ο 76χρονος Ούγκο Τοκάλι, ως υπηρεσιακός για τα επόμενα τρία παιχνίδια.
Η Ιντεπεντιέντε είναι μόλις 13η στη συνολική βαθμολογία, στο -3 από τη 10άδα και θα δώσει μάχη για να επανέλθει στις διεθνείς διοργανώσεις την επόμενη χρονιά. Απέναντι στη Βέλες θα αναζητήσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της έπειτα από 4 αγώνες (0-3-1).
Εκτός ο βασικός χαφ Μαρκόνε, ο καλός στόπερ Αγκιλάρ και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σεγκόβια. Μακροχρόνιοι οι Τολόσα (εξτρέμ) και Ματίας Χιμένες (φορ), εκτός ομάδας ο αμυντικός Άιρτον Κόστα, που έχει πουληθεί στην Άντβερπ.
Πήρε την πρώτη της νίκη στη Liga Profesional, κερδίζοντας 1-0 τη Νιούελς την περασμένη Τρίτη (21/05). Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Βέλες πραγματοποίησε μόλις 5 προσπάθειες για γκολ, κατάφερε να σκοράρει με τον συνήθη ύποπτο Μπράιαν Ρομέρο (20’). Στο υπόλοιπο κομμάτι του ματς έκανε διαχείριση και παρά το γεγονός πως η Νιούελς έφτασε δύο-τρεις φορές κοντά στο γκολ, άντεξε.
«Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, το οποίο είχε συνεχόμενες διακοπές. Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν καλύτερος. Έχουμε θέσει ως στόχο να παίξουμε τη νέα σεζόν στο Κόπα Λιμπερταδόρες», τα λόγια του Γκουστάβο Κιντέρος μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της Βέλες έχει θέσει ψηλά τον πήχη, έπειτα από την εξαιρετική πορεία της ομάδας του στο Κόπα ντε λα Λίγκα, όπου και έφτασε μέχρι τον τελικό.
Στη συνολική βαθμολογία, η Βέλες είναι 9η μεν, αλλά μόλις στο -2 από την 4η θέση. Λεπτές οι ισορροπίες, αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη μέχρι το φινάλε. Ομάδα που στηρίζεται πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια της, το παλεύει μακριά από το «Αμαλφιτάνι» με ρεκόρ 3-2-3 μέσα στο 2024.
Χωρίς αλλαγές στην ενδεκάδα η Βέλες, θα λείψουν μόνο ένας-δυο μακροχρόνιοι.