Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΙΜΠΙΖΑ ΕΙΒΙΣΑ - ΟΒΙΕΔΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Οβιέδο δείχνει απελευθερωμένη μετά τις δύο σερί νίκες που έκανε και η Ίμπιζα είναι σε σταθερή βάση μια ομάδα που σκοράρει και δέχεται γκολ χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Προκαλεί έκπληξη το 2.40 στο αμφίσκορο και δεν γίνεται να το αγνοήσουμε.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΜΠΙΖΑ ΕΙΒΙΣΑ - ΟΒΙΕΔΟ
Facts Αγώνα
* A’ Γύρος: Οβιέδο – Ίμπιζα 0-1.
Η δεύτερη που αποχαιρετάει την κατηγορία μετά τη Λούγκο. Βαριά ήττα 4-0 στην Τενερίφη και σταθερά στην προτελευταία θέση, στο -12 από τη σωτηρία. Ακόμη και 6 σερί νίκες να κάνει, είναι αμφίβολο αν μπορεί να σωθεί με 47 βαθμούς.
Ο προπονητής Λούκας Αλκαράθ παραμένει στη θέση του και επιμένει ότι όσο υπάρχουν μαθηματικά ελπίδες, η μάχη δεν έχει τελειώσει. Προς το παρόν πάντως ολοκληρώθηκε η θητεία του αθλητικού διευθυντή Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεθ που απολύθηκε.
«Θα το παλέψουμε για τον κόσμο που μας στηρίζει αλλά και για το δικό μας πρεστίζ» πρόσθεσε ο Αλκαράθ και περιμένει να δει από τους παίκτες του αντίδραση εναντίον της Οβιέδο. Είναι πάντως ομάδα για πολλά γκολ σε κάθε αγωνιστική καθώς έχει φέρει over 3,5 στα 4 από τα 5 προηγούμενα.
Επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Γκρίλο (12/0), τραυματίες ο δεξιός μπακ Χοσέδα (11/0) και ο στόπερ Μάουρο (5/0).
Ενδεκάδα (4-4-2): Φουζάτο – Γκριμά, Πασκουάλ, Αλαρκόν, Χάβι Βάθκεθ – Κόκε, Σεράνο, Μοράντε, Ερέρα – Θενιταγκόια, Γιουλίς.
Ιστορική η νίκη με τη Λούγκο με σκορ 2-1 διότι ήταν η πρώτη φορά που πέτυχε 2 γκολ σε ένα ματς στη φετινή σεζόν. Οι 11 νίκες που είχαν προηγηθεί, ήταν όλες με σκορ 1-0. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στο 68’ με το τελικό αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί από το 63’.
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ανησυχώ γιατί οι παίκτες μου μπορεί να χαλαρώσουν μετά από δύο συνεχόμενες νίκες» επεσήμανε ο προπονητής Άλβαρο Θερβέρα, ο οποίος δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα.
Με 46 πόντους θέλει ουσιαστικά άλλη μία νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή, με την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού να έχει αυξηθεί στους 10 πόντους 6 αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.
Τραυματίες ο στόπερ Ταρίν (23/1), ο επιθετικός Μπόρχα Μπαστόν (31/8), ο αριστερός μπακ Χουανφράν (2/0) και οι μέσοι Μοντόρο (27/1), Μιερ (10/0), Σουάρεθ (23/1). Επανήλθε στις προπονήσεις ο χαφ Σεκέιρα (7/1).
Ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπράατ – Αχιγιάδο, Νταβίντ Κόστας, Κάλβο, Άμπελ – Ροζάδα, Λουίσμι, Κόμπα, Μπόρχα Σάντσεθ – Ούγκο Ράμα, Ένριτς.