ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ
01.01

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ

ΒΤΜ ΑΡΕΝΑ (26.121)
22° C Βροχερός
Cosmote Sport 9
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ

Facts Αγώνα

* Υπέρ της Ντινάμο η παράδοση (21-19-19).
* Στα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους ματς στην έδρα της Ντινάμο σημειώθηκε under.
* Στα 7 από τα 9 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο.

Α’ γύρος: ΤΣΣΚΑ – Ντινάμο 3-1

Ρεπορτάζ

Είχε δύσκολη έξοδο και μπορεί το 0-0 να δείχνει καλό αποτέλεσμα, όμως από τη μία δεν έκανε καθόλου καλή εμφάνιση, ενώ από την άλλη έμεινε οριστικά εκτός Ευρώπης. Δέχθηκε πίεση στη μεγαλύτερη διάρκεια από τη Λοκομοτίβ, ειδικά στο τέλος όταν έμεινε με 10 παίκτες, και στάθηκε τυχερή.

Τώρα, θέλει απλά να κλείσει με νίκη τη σεζόν μπροστά στο κοινό της και να μην αφήσει την ευκαιρία να αφήσει εκτός Ευρώπης την ΤΣΣΚΑ να πάει χαμένη. Μετράει μόλις 1 νίκη στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, κάτι που θέλει να διορθώσει. Επαιξε με αφέλεια σε όλα, κάτι που στοίχισε πολύ όταν τα πράγματα σοβάρεψαν και ήταν το φαβορί για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος είναι ο Ορντέτς (στόπερ, 27/3), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Σούνιν (κίπερ, 27).

Ρεπορτάζ

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και μπορεί να δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και είδε τους αντιπάλους της να χάνουν και άλλες κλασικές ευκαιρίες, όμως τέλος καλό όλα καλά.

Εκανε την ανατροπή, επιβλήθηκε με 3-1 της Κρασνοντάρ εντός έδρας και παραμένει ζωντανή στη μάχη της 5άδας, καθώς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Λοκομοτίβ άνοιξε μία έξτρα θέση από το πρωτάθλημα για την Ευρώπη.

Θέλει δική της νίκη, αλλά προφανώς αυτό δεν φτάνει. Θα πρέπει είτε η Σότσι είτε η Ρουμπίν να ηττηθούν, καθώς υστερεί σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες, δείγμα του πόσο κακή είναι η σεζόν. Δεν έχει δείξει βελτίωση με τον Ολιτς στον πάγκο, δεν πείθει, ενώ εκτός έδρας έχει κερδίσει στο 2021 μόνο την ουραγό Ταμπόφ (και αυτήν με 2-1 με δύο πέναλτι).

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος είναι ο ηγέτης Βλάσιτς (μέσος, 26/11), ενώ εκτός παραμένουν οι Ζαϊνουντίνοβ (μέσος, 18/1) και Μάγκνουσον (στόπερ, 22/1).

Casino