ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

Η «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟΥ ’19 ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ
22:00:00
30.08

Η «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟΥ ’19 ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ

ΜΑΡΚ’ ΑΝΤΟΝΙΟ ΜΠΕΝΤΕΓΚΟΝΤΙ (38.402)
248
26° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΕΒΟ - ΕΜΠΟΛΙ

Facts Αγώνα

* 6-10-3 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2000-01.
* 4-6-0 με γηπεδούχο την Κιέβο την ίδια περίοδο.
* Under τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανάμεσά τους στη Βερόνα.
* Χ τέσσερα από τα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.
* Πέρσι για τη Σέριε Α, Κιέβο – Έμπολι 0-0 και Έμπολι – Κιέβο 2-2.
* Συννεφιά την ώρα της αναμέτρησης με μικρή πιθανότητα βροχής. Ο αγωνιστικός χώρος προβλέπεται να είναι βρεγμένος, καθώς αναμένεται βροχή τις μεσημεριανές ώρες.
 

ΚΙΕΒΟ
Ρεπορτάζ

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν ήταν ιδανική. Γνώρισε την ήττα στην έδρα της Περούτζια «πληρώνοντας» τα λάθη της (1-2). Υπέπεσε δύο φορές σε πέναλτι, η αντίπαλος δεν αστόχησε και έτσι πήγε χαμένο το προβάδισμα που πήρε μόλις στο τρίτο λεπτό. Μπήκε δυνατά στον αγώνα, καταφέρνοντας όμως να ανοίξει το σκορ σχεδόν αμέσως έριξε τον ρυθμό της και μαζεύτηκε πίσω. 

Στόχος εξ αρχής αποτελεί η άνοδος και δεν αλλάζει από το αρνητικό αποτέλεσμα. «Κάποιοι παίκτες δρουν εναντίον του συλλόγου» είπε ξεκάθαρα ο τεχνικός διευθυντής Πελισιέ αναφερόμενος στον επιθετικό Σλεπίνσκι που πιέζει να φύγει με ένα ποσό στα 3 εκ., με το κλαμπ να μη συζητά για λιγότερο από 9, ενώ εξέφρασε την ανάγκη απόκτησης δεξιού μπακ. Εντείνει τις προσπάθειες απόκτησης του επιθετικού Ντεμίροβιτς (γεννημένος το ’98) που ανήκει στην Ίντερ. 

Ντεμπούτο στο σπίτι της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, ελπίζοντας να σπάσει την «κατάρα» του 2019 για τα εντός έδρας ματς. Τελευταία φορά που πανηγύρισε τρίποντο στο «Μπεντεγκόντι» ήταν στις 29 Δεκεμβρίου του 2018, όταν επιβλήθηκε 1-0 της Φροζινόνε! Από τότε μετράει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.
 

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός αποστολής ο επιθετικός Σλεπίνσκι που θεωρείται ξένο σώμα.

ΕΜΠΟΛΙ
Ρεπορτάζ

Δημιουργεί, σκοράρει, νικάει. Την πρώτη αγωνιστική τα έκανε όλα, παρ’ όλα αυτά δεν εντυπωσίασε. «Η δουλειά που έχουμε κάνει δεν είναι για να φανεί αμέσως» τόνισε ο τεχνικός Μπούκι. Η πρώτη μισή ώρα αρκούσε για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά επιπέδου με τη Γιούβε Στάμπια. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό μπαίνοντας δυναμικά. Απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, δεύτερο γκολ όμως δεν ερχόταν. Κόντρα στη ροή του ματς ένα λάθος επέτρεψε στους φιλοξενούμενους την ισοφάριση στο 74’, σχεδόν αμέσως όμως η «τάξη» αποκαταστάθηκε (2-1 στο 80’).

Θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Έντονη η πίεση της Ντενιζλίσπορ για την απόκτηση του Ελβετού αριστερού μπακ Φρέντερικ Βέζελι. «Στην περίοδο που βρισκόμαστε μετράει να παίζεις σε διαφορετικές ημέρες και σε διαφορετικά διαστήματα μεταξύ των αγώνων, ώστε να προετοιμάζεσαι για όλα όσα έχεις να αντιμετωπίσεις στη σεζόν. Παίξαμε Κυριακή και καλούμαστε να αγωνιστούμε εκτός έδρας Παρασκευή. Το ίδιο όμως ισχύει και για την Κιέβο. Τα καλά νέα είναι πως έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Η Κιέβο είναι μία δυνατή ομάδα, με εμπειρία όπως η δικιά μας. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στο πρωτάθλημα» τα λόγια του τεχνικού Μπούκι.
 

Αγωνιστικά Νέα

Λευκό το ιατρικό δελτίο, άπαντες διαθέσιμοι, οι Μαϊέτα (στόπερ) και Αντονέλι (αριστερός μπακ) ωστόσο που επιστρέφουν από τραυματισμό δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% κα αναμένεται να προφυλαχθούν. 

Casino