ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

Η ΑΦΙΞΗ ΦΟΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
21:00:00
02.02

Η ΑΦΙΞΗ ΦΟΡ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΔΕ ΠΙΠΟΛ ΠΕΝΣΙΟΝ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ, ΚΡΟΟΥΛΙ
51
10° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΡΟΟΥΛΙ ΤΑΟΥΝ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών

* Συνολική παράδοση: 9-0-3 (22-17 τα γκολ)

* Στη συγκεκριμένη έδρα: 5-0-0 (10-3 τα γκολ)

* Στον πρώτο γύρο: Λέιτον – Κρόουλι 1-2

* Τα 7/9 τελευταία εμφάνισαν G/G+Over

ΚΡΟΟΥΛΙ ΤΑΟΥΝ
Ρεπορτάζ

Σαν να ξεσυνήθισε τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Είχε να αγωνιστεί από τις 2/1 και στην επιστροφή της στην κατηγορία, ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της πρωτοπόρου Κέμπριτζ.

Είχε δύσκολο έργο εξ αρχής, όμως δεν έκανε και κάτι να το παλέψει. Ισοφάρισε προσωρινά στο 14’ με τον Χέσεντάλερ. Βρέθηκε να χάνει πριν το ημίχρονο, ενώ σε κάθε περίπτωση απειλούταν με το παραμικρό.

Μια εμφάνιση που θέλει γρήγορα να ξεχάσει ο Τζον Γιεμς. Εχει αποδείξει, πάντως, πως και στα δύσκολα ματς ή αυτά που δεν του βγαίνουν, θα βρει δίχτυα. Ηταν το 13ο διαδοχικό παιχνίδι που σκόραρε. Εχει χάσει αρκετό έδαφος στη βαθμολογία βρισκόμενη στο -6 από τη ζώνη των πλέι οφ.

Αγωνιστικά Νέα

Επιστρέφει ο χαφ Χέσκεθ (7/0) και ο φορ Νάντεσαν (18/2). Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος εξτρέμ Μαγκουάιρ-Ντρου (1/0), καθώς ήρθε δανεικός από τη Λέιτον πριν από δύο εβδομάδες.

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Ρεπορτάζ

Οι επιθετικές της αδυναμίες φάνηκαν και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόλτον. Δεν βρήκε και πάλι δίχτυα, ενώ έχασε με 2-0 με δύο απανωτά γκολ (67’-69’).

Απόντος του αρχισκόρερ Ντάνι Τζόνσον δείχνει πως χάνει σχεδόν όλη τη δύναμή της στην επίθεση, με αποτέλεσμα να την κρατάει… πίσω. Απομακρύνθηκε στους 4 βαθμούς από την πρώτη επτάδα με τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Εκτός έδρας, μάλιστα, δεν τα πηγαίνει καλά, αφού έχει χάσει στα 7/8 πιο πρόσφατα για οποιαδήποτε διοργάνωση.

Το θετικό είναι πως απέκτησε ποιοτικό επιθετικό την τελευταία στιγμή, έστω και με τη μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον φορ Εϊμπραχαμς της Νιούπορτ, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος με 8 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Ικανός να αναπληρώσει το κενό του Τζόνσον για όσο λείψει.

Αγωνιστικά Νέα

Θα λείψει ξανά ο στράικερ Ντάνι Τζόνσον (22/14), παραμένει απών και ο δεύτερος φορ Ανγκολ (12/1). Προλαβαίνει και παίζει κανονικά ο στράικερ Εϊμπραχαμς, πιθανότατα θα ξεκινήσει εκείνος βασικός.

Casino