ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΥΡΙΣΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ
20:00:00
30.10

ΓΥΡΙΣΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

ΜΕΣΤΑΓΙΑ (49.500)
700
26° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Facts Αγώνα

* 5-2-0 πρόσφατη παράδοση πρωταθλήματος στην έδρα της Βαλένθια. Τελευταία νίκη της Σεβίλλης στο «Μεστάγια» τη σεζόν 2011-12.
 

* Συνεργάστηκαν στα κλιμάκια της εθνικής Ισπανίας οι δύο προπονητές, Θελάδες και Λοπετέγι. Διατηρούν πολύ καλή σχέση και χθες ο ένας αποθέωνε τον άλλο.
 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Ρεπορτάζ

Με παίκτη λιγότερο από το 29’, δεν είχε καμία τύχη στην Παμπλόνα και ηττήθηκε από την Οσασούνα (3-1). Φωνάζει έντονα για τη φάση της αποβολής, σε ένα σημείο στο οποίο είχε ήδη πάρει προβάδισμα στο σκορ και είχε υπό έλεγχο την αναμέτρηση.
 

Πρώτη ήττα μετά από εκείνη στο «Καμπ Νόου» της Μπαρτσελόνα, στην πρεμιέρα του τεχνικού Θελάδες. Εξι goal/goal στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος.
 

Τεράστιο πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία των «νυχτερίδων» που πέρσι υπό τις οδηγίες του Μαρθελίνο ήταν υποδειγματική. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο πιο πρόσφατα, με Λιλ και Οσασούνα, η άμυνα της Βαλένθια επέτρεψε 56 (!) προσπάθειες για γκολ προς το τέρμα της, εκ των οποίων οι 20 ήταν εντός εστίας.
 

Το Σάββατο ακολουθεί η Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και μετά η Λιλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο «Μεστάγια» παραμένει αήττητη φέτος με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες (3 under, 2 over).
 

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένοι οι Τσέρισεφ (εξτρέμ, 7/1) και Ροντρίγκο Μορένο (φορ, 9/1), τραυματίες οι  Γκιέδες (εξτρέμ, 6/0), Γκαμεϊρό (φορ, 7/2), μακροχρόνια έξω ο Πιτσίνι (μπακ, 2/0). Το θετικό είναι ότι γυρίζουν Σίλεσεν (γκολκίπερ, 8/0) και Λι Κανγκ-ίν (μέσος, 5/1).

ΣΕΒΙΛΛΗ
Ρεπορτάζ

Ανώτερη από το πρώτο λεπτό, επικράτησε πανάξια της Χετάφε (2-0) με δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από Χαβιέρ Ερνάντες (69’) και Οκάμπος (78’). Είχε το κοντρόλ του αγώνα, κυριάρχησε με την κυκλοφορία της μπάλας και άρχισε να γίνεται πολύ πιεστική στο δεύτερο ημίχρονο.
 

Τρίτη νίκη σε διάστημα μιας εβδομάδας στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», είχαν προηγηθεί αυτές κόντρα σε Λεβάντε και Ντουντελάνζ, έκτη στα τελευταία επτά, σε Ισπανία και Ευρώπη. Διάστημα στο οποίο ηττήθηκε μονάχα από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».
 

Το Σάββατο ακολουθεί η Ατλέτικο στην Ανδαλουσία, μετά Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο και ύστερα το ντέρμπι της πόλης κόντρα στην Μπέτις.
 

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ισορροπημένο, απομένει ακόμα ένας ολόκληρος κόσμος. Η Βαλένθια, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται, παραμένει ένας μεγάλος αντίπαλος και θα μας υποχρεώσει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να την αντιμετωπίσουμε» έλεγε χθες ο Λοπετέγι.

Αγωνιστικά Νέα

Ξανά εκτός αποστολής δύο στόπερ, ο βασικός Καρίσο (7/0) και ο αναπληρωματικός Σέρζι Γκόμες (χωρίς συμμετοχή στο πρωτάθλημα). Ο Λοπετέγι δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. 

Casino