Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΚΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Οι αποδόσεις αδικούν την Κρου, αφού η διαφορά τους δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη, ενώ είναι μία έδρα που έχει φύγει τις περισσότερες φορές με θετικό αποτέλεσμα. Με ρίσκο στην ισοπαλία της betsson.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΚΡΟΥ
Facts Αγώνα
- Από το 1995 με γηπεδούχο τη Γουόλσολ στα μεταξύ τους: 4 νίκες, 8 ισοπαλίες, 3 ήττες.
Επιβεβαίωσε το πόσο δυνατή και αξιόπιστη είναι φέτος στην έδρα της, καθώς απέκλεισε στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου την Μπόλτον. Με ανατροπή ήρθε η νίκη της (2-1), με τον Λίαμ Γκόρντον να ισοφαρίζει στο 59΄και τον Τζέιμι Τζέλις να σημειώνει το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.
Ο Τζέλις έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα ματς και είναι ένας από τους πολλούς νεαρούς παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της η άκρως επιθετική ομάδα του Ματ Σάντλερ (προπονητής). Είναι ενδεικτικό πως διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Λιγκ2 (26 γκολ σε 13 ματς).
«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τον αντίπαλο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και ακριβώς για ένα τέτοιο ματς ετοιμαζόμαστε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και τα όσα έχει καταφέρει, όμως επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι μας», ανέφερε.
Δεν έχουν γνωστοποιηθεί νέα αγωνιστικά προβλήματα. Παραμένουν εκτός οι Πρίστι Φαργκούχαρσον (αμυντικός, 3 συμ.) και Τζος Γκόρντον (επιθετικός, 4 συμ. / 1 γκολ).
Η παρουσία της στο Κύπελλο τερματίστηκε ανέλπιστα, αφού ο αποκλεισμός στον πρώτο γύρο ήρθε από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και στην έδρα της. Με πέναλτι στο 73’ το γκολ της νίκης-πρόκρισης για τη Ντάγκεναμ (1-0).
Πρώτη ήττα μετά από ένα αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0) σε όλες τις διοργανώσεις για την Κρου και μόλις η δεύτερη συνολικά στην έδρα της στη φετινή σεζόν, εκεί που γενικά παίζει λίγο πιο επιθετικά. Συνήθως ως φιλοξενούμενη ακολουθεί «σφιχτή» τακτική και θέλει να τρέχει στον χώρο όταν της δοθεί η δυνατότητα.
«Θέλαμε μία πορεία στο Κύπελλο, όμως δεν θα μας επηρεάσει. Εχουμε έναν πολύ δύσκολο μήνα μπροστά μας και αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον μας βρίσκεται στη Γουόλσολ», τόνισε ο Μίκι Δημητρίου (αμυντικός).
Νέιθαν Ρόμπινσον (αμυντικός, χωρίς συμ.) και Κέιν Χέμινκς (επιθετικός, 8 συμ. / 3 γκολ) δεν είναι ακόμα μία φορά διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέικ Λάνκεστερ (μέσος, 9 συμ. / 1 γκολ).