Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΟΥΙΚΟΜ - ΛΙΝΚΟΛΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε εξαιρετική φόρμα και οι δύο. Η Λίνκολν με «διπλό» θα βρεθεί μόνη στην κορυφή (με παιχνίδι περισσότερο) και η ψυχολογία της στα ύψη. Η Γουίκομ μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, αλλά η εικόνα που δείχνει είναι σαν να έκανε τέσσερις, αφού στο προηγούμενο παιχνίδι είχε δύο δοκάρια και πολλές φάσεις. Αξίζει το G/G, πληρώνει 1.95 στην Bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΙΚΟΜ - ΛΙΝΚΟΛΝ
Facts Αγώνα
- 13-6-8 η παράδοση (7-3-4 με γηπεδούχο τη Γουίκομ).
- 6-3-2 στα ραντεβού τους στη Λιγκ 1 Αγγλίας.
Δείτε όλα τα προγνωστικά Λιγκ 1 Αγγλίας.
Μπήκε τέλος στο σερί, το οποίο είχε αρχίσει να χτίζει. Το Σάββατο (15/11) «κόλλησε» στο 0-0 στην έδρα της Πορτ Βέιλ για το πρωτάθλημα και ενώ προερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.
Της άξιζε, πάντως, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήταν συντριπτικά καλύτερη από τους γηπεδούχους, θα μπορούσε να είχε σημειώσει 2-3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μεταξύ άλλων δοκάρι με σουτ από τον εξτρέμ Ονιεντίμα (και μία πολύ καλή στιγμή με τον επιθετικό Γούντροου), ενώ στο β’ μέρος είχε την ίδια κατάληξη η προσπάθεια του άλλου ακραίου (Μπελ). Με έναν… μαγικό τρόπο δεν μπόρεσε να βάλει το «τρίποντο» στη συγκομιδή της, σε ένα ματς στο οποίο απειλήθηκε ελάχιστα.
Με αυτό το αποτέλεσμα βρέθηκε 14η και είναι στο -6 από την πρώτη εξάδα στην Α’ Αγγλίας.
Σταθερά εκτός ο Σκόουεν (μέσος), δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα.
Τα έχει πάει καλύτερα του αναμενομένου έως τώρα στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο (15/11) λύγισε με 2-1 εντός έδρας την Ντονκάστερ, σημειώνοντας 2η διαδοχική νίκη, καθώς προερχόταν από «διπλό» (0-2) στην έδρα της Μπάρνσλεϊ για το Λιγκ Τρόφι.
Στη Λιγκ 1 επέστρεψε στις επιτυχίες, αφού είχε 0-1-2 στα προηγούμενα παιχνίδια και σκαρφάλωσε στην 1η θέση (ισοβαθμώντας με τη Στόκπορτ) με παιχνίδι περισσότερο από τους αγωνιστές της.
Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα νωρίς με κεφαλιά από τον εξτρέμ Στριτ, αλλά δόθηκε εις βάρος του φάουλ. Τελικά, άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό με κεφαλιά από τον μεσοεπιθετικό Οκορόνκο, ο οποίος είχε μεγάλη ευκαιρία λίγο μετά για το 2-0. Κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφαρίστηκε στο 70’, αλλά στο επόμενο λεπτό πήρε και πάλι προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν αυτογκόλ μετά από σουτ του επιθετικού Χάουζ, που είχε έρθει από τον πάγκο. Δίκαια έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Οι μέσοι Τζέφερις και Μόιλνα είναι εκτός.