Δεν ζήτησε περισσότερα στο εκτός έδρας ματς με την Μπάρνετ το Σάββατο για τη Λιγκ2. Ένα ματς που προηγήθηκε νωρίς στο σκορ (στο 9’) και ουσιαστικά από εκείνο το σημείο και μετά προσπάθησε κυρίως να το διατηρήσει. Εν τέλει, στο 90’ δέχθηκε το γκολ για το τελικό 1-1, με την Κόλτσεστερ να χάνει έτσι την ευκαιρία να βελτιώσει κατά πολύ τη θέση της στη βαθμολογία.
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος δείχνει πως θα είναι μία ομάδα που θα βάζει και σκοπιμότητα στο παιχνίδι της, έχοντας γενικά και την ίδια τακτική. Εντός έδρας ρισκάρει λίγο περισσότερο και δίνει πιο γρήγορο ρυθμό ενώ ως φιλοξενούμενη και δη στα δύσκολα ματς, παίζει σχεδόν αποκλειστικά με αντεπιθέσεις.
Θετικό όπως και να χει κρίνεται το έργο του Ντάνι Κόουλι στην τεχνική ηγεσία (από 04/01/24) και ο 46χρονος υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κόλτσεστερ ως το 2028.
Εξαιρετική προσθήκη ο Χάρβεϊ Αραούχο, που ήρθε ως δανεικός από τη Φούλαμ. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να διεκδικήσει θέση βασικού.
Λογικό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην 11άδα, αφού έπαιζε Σάββατο και ακολουθεί νέο ματς για το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σάββατο (θα υποδεχθεί την Κρου).