Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε πτωτική πορεία και οι δυο, ψάχνουν μία νίκη για να ανακτήσουν αυτοπεποίθηση. Κοινό στοιχείο τους πάντως η αμυντική προσήλωση και τα ελάχιστα ρίσκα στο χορτάρι. Αναμενόμενα χαμηλά το Under 2,5 στη Novibet, «τρώγεται» το ασιατικό Under 2,25, μιας και τα παιχνίδια τους κρίνονται συνήθως στο ένα γκολ.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ
Facts Αγώνα
- Η Γουέστ Μπρομ αγνοεί τη νίκη για πέντε αγώνες πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι (0-3-2).
- Η Μπέρνλι ψάχνει για διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στη Γουέστ Μπρομ έπειτα από τον Αύγουστο του 2007.
- Η Γουέστ Μπρομ διατήρησε ανέπαφη εστία στα έξι από τα επτά προηγούμενα παιχνίδια της στο «Χόθορνς», αλλά στα τρία πιο πρόσφατα δεν σκόραρε επίσης. Τελευταία φορά που έφτασε τα τέσσερα σερί εντός έδρας ματς χωρίς γκολ ήταν το 1939!
- Η Μπέρνλι κέρδισε μόνο ένα από τα έξι προηγούμενα ματς που έδωσε μεσοδβόμαδα για το πρωτάθλημα (0-2-3), αν και τη φετινή σεζόν παραμένει αήττητη σε δύο ως τώρα (1-1-0).
- Ο Σκοτ Πάρκερ έχει το απόλυτο νικών σε δύο αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδα που κοουτσάρει ο Κάρλος Κορμπεράν.
Δείτε τα προγνωστικά Championship
«Κέντα» με ισοπαλίες έχει κάνει η Γουέστ Μπρομ στο πρόγραμμα αγώνων της Τσάμπιονσιπ. Με το 1-1 στην έδρα της Λούτον την προηγούμενη αγωνιστική συμπλήρωσε πέντε σερί «Χ» αλλά και επτά αγώνες δίχως νίκη (0-5-2)!
Αν και νωθρή στο πρώτο μισό του αγώνα, η Γουέστ Μπρομ ευτύχησε να προηγηθεί στο livescore, με γκολ του Τζος Μάτζα στο 45+4’. Η εικόνα των «μπάγκις» πάντως ήταν επίφοβη στο ξεκίνημα του β’ μέρους και η ισοφάριση ήταν αναπόφευκτο αποτέλεσμα της πίεσης που δέχτηκαν (60’). Τυχεροί στο φινάλε, γλίτωσαν την ανατροπή χάρις το δοκάρι (84’).
Με τον βαθμό που τσίμπησε η Άλμπιον παρέμεινε εντός εξάδας στη βαθμολογία Τσάμπιονσιπ, αλλά τα πράγματα γύρω της είναι ρευστά. Σίγουρα είναι θετικό ότι αρνείται να χάσει, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να κερδίσει κιόλας. Εντύπωση βέβαια προξενεί το εντός έδρας ρεκόρ της στη σεζόν.
Έπειτα από έξι αγώνες στο «Χόθορνς» η Γουέστ Μπρομ έχει μαζέψει εννέα βαθμούς (2-3-1). Μόνο τέσσερις ομάδες έχουν χειρότερη συγκομιδή εντός έδρας στην κατηγορία. Παράλλα, η ομάδα του Κορμπεράν έχει δεχτεί μονάχα ένα γκολ σε αυτά τα ματς, στην ήττα από τη Μίντλεσμπρο (0-1), αλλά την ίδια στιγμή έχει πετύχει δύο (Πλίμουθ 1-0, Σουόνσι 1-0). Όλα τα ματς δηλαδή εντός είχαν Under 1,5 γκολ!
Μπάρτλι (10/0, 4-6 εβδομάδες), Ατζάι (12/0, 4 μήνες), και ΜακΝερ (3/0, ~2 μήνες), τα σημαντικά προβλήματα για τον Κορμπεράν, που τον αναγκάζουν να πάει ξανά με άμυνα ανάγκης. Κοντά στα Χριστούγεννα υπολογίζεται η επιστροφή του Ντάικ (φορ), καθώς υποτροπίασε ο τραυματισμός του.
Πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση στο Λονδίνο απέναντι στη Μίλγουολ και δεν μπορεί να έχει παράπονο από το τελικό αποτέλεσμα (0-1). Μπορεί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Μπέρνλι να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως αυτό δεν μετουσιώθηκε σε κάτι ουσιαστικό και χαρακτηριστικά ολοκλήρωσε το ματς με μόλις ένα σουτ στην εστία.
Από την άλλη, είχε πολλά προβλήματα στην αντιμετώπιση των στατικών φάσεων της Μίλγουολ και από μία τέτοια βρέθηκε πίσω στο σκορ, λίγο μετά το ξεκίνημα του β’ μέρους (52’). Ως εκ τούτου μπήκε τέλος στο αήττητο σερί εννέα αγώνων στο κουπόνι ΟΠΑΠ (4-5-0), ενώ γνώρισε μόλις τη 2η ήττα της στο πρωτάθλημα φέτος (6-5-2), αμφότερες εκτός έδρας!
Παράλληλα όμως, οι «κλάρετς» συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1), ενώ στα δύο πιο πρόσφατα δεν σκόραραν καν! Εξακολουθούν βέβαια να διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις έξι γκολ παθητικό. Μάλιστα έχουν διατηρήσει ανέπαφη εστία στις επτά από τις 13 αναλύσεις στοιχήματος για το πρωτάθλημα (9/13 No Goal).
Εκτός έδρας, η Μπέρνλι μετράει τρεις νίκες σε επτά αγώνες (3-2-2), στους έξι εκ των οποίων επιβεβαιώθηκε το Under 2,5 στο στοίχημα.
Επιστρέφει ο Φλέμινγκ (χαφ, 6/1) που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη Μίλγουολ. Νοκ-άουτ παραμένουν οι Φόστερ (φορ, 8/1) και Γουόραλ (στόπερ, 3/0). Εδώ και καιρό εκτός δράσης οι εξτρέμ Ράμσεϊ, Τρεζόρ, Ρέντμοντ, οι αμυντικοί Έκνταλ, Μπέγιερ, Ντελακρουά και ο χαφ Μπένσον.