Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΧΑΝ ΖΑΛ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΠΟΡΤ
Facts Αγώνα
* Οι ομάδες χωρίζονται σε τρία γκρουπ. Με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται στη Χαϊκού, τη Νταλιάν και τη Μεϊζού. Μόνο στον όμιλο της Χαϊκού θα υπάρχει σε πρώτη φάση παρουσία κόσμου.
* Οι ομάδες φέτος αυξήθηκαν σε 18, μέχρι πρότινος ήταν 16. Συνολικά η διοργάνωση θα έχει 34 αγωνιστικές, αφού στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε άλλα γκρουπ, ώστε να παίξουν όλοι με όλους.
* Αναμέτρηση που διεξάγεται στον όμιλο της Νταλιάν.
* Στον α’ γύρο: Σανγκάη Πορτ – Γουχάν Ζαλ 0-1
Μετά από τρεις σερί νίκες ακολουθεί η διόρθωση στην κατάσταση της. Ήταν υπερβολικές οι τρεις νίκες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και κυρίως από τύχη. Μετά από την ήττα στο ντέρμπι με τη Γουχάν Θρι Τάουνς 3-1, ακολούθησε άλλη μια. Αυτή τη φορά έχασε από τη Σανγκάη Σενχούα. Είχε πιο πολύ παθητική στάση και σε ελάχιστες περιπτώσεις απείλησε.
Μοιραία άνοιξε το σκορ η Σανγκάη, αν και άργησε, λίγο πριν την ανάπαυλα. Δέχτηκε και δεύτερο στο 72’ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα, όχι πως άξιζε κάτι καλύτερο. Έχει πάντως πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά στη μάχη της κόκκινης ζώνης, το οποίο αποτελεί και βασικό στόχο.
Νοκ άουτ ο βασικός αμυντικός Ντονγκ Ξου (4/0).
Έχασε από μια ομάδα που έπαιξε με πλάνο και μεγαλύτερο ενθουσιασμό και την πάτησε. Έχει πολλή δουλειά μπροστά της για να ρολάρει. Η Γουχάν Θρι Τάουνς αν και νεοφώτιστη δεν είναι Χεμπέι ή Γκουανγκζού και έπρεπε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο.
Έχασε 2-1 σ’ ένα ματς που της πήγαν όλα στραβά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24’. Μείωσε στο 57’ αλλά ως εκεί, οι παθογένειες στην άμυνα και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα ήταν τα στοιχεία εκείνα που της στέρησαν το τρίποντο.
Στη Σκωτία ο Αυστραλός χαφ Μόι που δεν έχει συμμετοχή φέτος, καθώς έλειπε με την Εθνική ομάδα του. Ο σταρ μεσοεπιθετικός Όσκαρ βρίσκεται σε καραντίνα ακόμα, τελείωσε η πρώτη φάση της καραντίνας τοου, αλλά οφείλει να παραμένει άλλες δύο εβδομάδες και στη συνέχεια να μπει στη φούσκα.