Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: Κόβεντρι – Γουέστ Μπρομ 1-2
* Γειτονική μονομαχία.
* Η Κόβεντρι ψάχνει 3ο διαδοχικό διπλό στην Τσάμπιονσιπ για πρώτη φορά μετά το 2007.
* Συνολική παράδοση (από το 1936-37): 32-16-16. Η Γουέστ Μπρομ κέρδισε τις 7/9 τελευταίες συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (7-1-1).
Επανήλθε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα με το «βαρύ» 4-0 στο Νότιγχαμ. Ολα πήγαν στραβά από το ξεκίνημα καθώς ο Φέρλονγκ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ελάχιστων λεπτών (14’, 17’), με τη δεύτερη να συνοδεύεται κι από πέναλτι (Τζόνσον 19’). Η Γουέστ Μπρομ δεν κατάφερε να φανεί απειλητική στη συνέχεια (σ.σ: δεν είχε ούτε μία τελική αφού έμεινε με δέκα), ενώ συνέχισε να δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο (Γέιτς 23’, Κόλμπακ 45’+2, Σάριτζ 93’).
Η χρονιά ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες, όμως σταδιακά τα πράγματα άρχισαν να στραβώνουν. Ο Ισμαέλ αποχώρησε και ο Μπρους δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση, με αποτέλεσμα οι ελπίδες για να προλάβει την πρώτη 6άδα (-6) να είναι, πλέον, κυρίως μαθηματικές. Καλύτερη, πάντως, η κατάσταση στο «Χόθορνς» (11-7-3) και θετική η πρόσφατη παράδοση απέναντι στην Κόβεντρι (7-1-1).
Τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι ο δεξιός μπακ Φέρλονγκ (40/0). Δεν προλαβαίνει ο φορ Ντάικ (2/0). Χάνουν τα τελευταία παιχνίδια ο στόπερ Μπράιαν (3/0), ο μέσος Μόουατ (34/4) και ο φορ Ζοχορέ (2/0). Δεν αναμένεται να αγωνιστεί άλλο ούτε ο τερματοφύλακας Τζόνστον (36/0), αφού το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει.
Μετά από δύο διαδοχικά διπλά γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μπόρνμουθ (0-3). Το τελικό σκορ ξεγελάει αρκετά, καθώς είχε τις ευκαιρίες για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, όμως βρήκε απέναντί της τον τερματοφύλακα Τράβερς. Ανασταλτικά, αντίθετα, δεν τα πήγε καθόλου καλά, ενώ στις κρίσιμες στιγμές «μίλησε» η ποιότητα των φιλοξενούμενων (Λόου 12’, Σολάνκε 45’, 55’).
Στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του στάθηκε μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ο Μαρκ Ρόμπινς, εμφανώς απογοητευμένος από την έκβαση που είχε το παιχνίδι. Η ομάδα του βρέθηκε στο -4 από την 6άδα και οι ελπίδες για τα πλέι οφ μειώθηκαν σημαντικά. Καλή ομάδα η Κόβεντρι και ικανή να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο (σ.σ: μέτρησε δύο πειστικές νίκες απέναντι στην πρωτοπόρο Φούλαμ), χωρίς όμως να επιδεικνύει τη σταθερότητα που απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Επανήλθε ως αλλαγή ο χαφ Κέλι (14/0). Πλησιάζει και ο χαφ Εκλς (3/0). Αμφίβολος ο μέσος Σίπλεϊ (10/1). Χάνουν το υπόλοιπο ο αμυντικός Κλαρκ-Σάλτερ (28/0), ο πολύτιμος επιθετικός Γκόντεν (23/12) και πιθανότατα ο μπακ Ντάμπο (29/0).