Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Στο Κλαουσούρα 2019 ισχύει ότι και στο Απερτούρα 2019. Οι 20 ομάδες παίζουν μεταξύ τους σε ένα γύρο 19 αγωνιστικών και μία πρόσθετη αγωνιστική με τα «κλάσικο». Στη συνέχεια οι πρώτες οκτώ θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και θα παίξουν με σύστημα όλοι εναντίον όλων σε δύο γύρους (σύνολο 6 αγωνιστικές). Οι δύο νικήτριες θα αναμετρηθούν σε διπλούς τελικούς για την κατάκτηση του τίτλου. Η πρωταθλήτρια εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2020, όπου ήδη βρίσκεται η Τζούνιορ λόγω της κατάκτησης του Απερτούρα.
* Παράδοση (τελευταία 10ετία με γηπεδούχο την Ντεπορτίβο Κάλι): 8-4-3
* Παράδοση (τελευταία 10ετία συνολικά): 9-9-13
* Συνολική παράδοση: 95-60-72
* Οι 10 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους έληξαν όλες με Goal/Goal (8 Over)!
ΑΠΕΡΤΟΥΡΑ:
ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ 1-1
Προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο Κλαουσούρα, 0-2 εκτός έδρας από την Ουνιόν Μαγκνταλένα. Εκανε τη χειρότερη της εμφάνισή από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ τα γκολ τα δέχτηκε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49’ και στο 73’.
Μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Ρεάλ Σαν Αντρές της 2ης κατηγορίας και – σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού – εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το γκολ πέτυχε στο 77’ ο μέσος Ριβέρα.
Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ θα παραταχτεί με σχηματισμό 4-4-2.
Ηταν εξαιρετική απέναντι στην Αμέρικα Κάλι θριαμβεύοντας με 4-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9’. Εφτασε στην ισοφάριση με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χάρη στον δεξιό μπακ Μαρουλάντα, ενώ στην επανάληψη κυριάρχησε απόλυτα, πετυχαίνοντας τρία ακόμα τέρματα με τον εξτρέμ Κινιόνες στο 49’ και τον Αργεντινό επιθετικό Κάνο στο 70’ και στο 74’.
Στο Κύπελλο πήρε πολύ σημαντική πρόκριση στην Μπογκοτά απέναντι στη Μιγιονάριος, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 (είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο παιχνίδι). Προηγήθηκε με τον Κάνο στο 16’, ισοφαρίστηκε στο 29’, έμεινε πίσω στο σκορ στο 32’ αλλά στο 75’ ο μόνιμος σκόρερ της, Κάνο, της χάρισε την ισοπαλία και την πρόκριση. Ο 31χρονος Αργεντινός έχει πετύχει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις 29 γκολ σε ισάριθμες αναμετρήσεις!
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο δεξιός μπακ Ελβις Περλάσα (22/2) που αναμένεται να επανέρθει σε περίπου δύο εβδομάδες. Επίσης απουσιάζουν ο αριστερός μπακ-χαφ Μασίας (9/1) και ο 21χρονος μέσος Χιράλδο (6/0), που δεν έχουν αποθεραπευτεί ακόμα. Επανέρχεται ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός μέσος Αρέγκι (6/1).