ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
CLA
01:00
14.08

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Το θέλουν και οι δυο
1
X
2
Εκτίμηση
ΚΟΥΤΟ ΠΕΡΕΙΡΑ (40.502), ΚΟΥΡΙΤΙΜΠΑ
676
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Kingbet Kingbet
Ώρα έναρξης: 01:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

Απόδοση: 3.20
stoiximan Παίξε νόμιμα

Το θέλουν και οι δυο απόψε, καθώς για αμφότερες η διοργάνωση του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι σημαντική. Σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση η Γκρέμιο, με αήττητο πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα (4-1-0), αλλά δεν μπορεί να υποτιμηθεί η κάτοχος του περυσινή τροπαίου, ειδικά τώρα που έχει μεταμορφωθεί με τον Μάνο Μενέζες στο Μπραζιλεϊράο (4-0-1). Το ματς έχει αρκετή ισοπαλία και νομίζουμε ότι αξίζει το ρίσκο στην stoiximan.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΡΕΜΙΟ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Facts Αγώνα

  • Η Γκρέμιο από τη Βραζιλία υποδέχεται την Φλουμινένσε από τη Βραζιλία.
  • Το ματς διεξάγεται στο ουδέτερο Κούτο Περέιρα στην Κουριτίμπα, και όχι στην «Αρένα ντο Γκρέμιο». Ο λόγος είναι οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την πολιτεία του Ρίο Γκράντε ντο Σολ.
  • Πρώτος αγώνας για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα ακολουθήσει ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισορροπίας σε τέρματα, δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
  • Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2024 χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
  • Στο φετινό πρωτάθλημα: Γκρέμιο – Φλουμινένσε 1-0.
  • Η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Φλουμινένσε εναντίον της Γκρέμιο ήταν το 2019.
  • Στις τελευταίες 46 αναμετρήσεις, η Γκρέμιο κέρδισε 24 φορές, η Φλουμινένσε 10, ενώ έφεραν και 12 ισοπαλίες. Η διαφορά τερμάτων είναι 67-45 υπέρ της Γκρέμιο.
ΓΚΡΕΜΙΟ
Ρεπορτάζ

Τερμάτισε ως δεύτερη στον τρίτο όμιλο, πίσω από της Δε Στρόνγκεστ. Η περιπέτεια-τραγωδία με τις πλημμύριες στην πολιτεία του Ρίο Γκράντε ντο Σολ, την αναγκάσε να δώσει τα δυο τελευταία ματς-τελικούς για την πρόκριση σε διάστημα τεσσάρων ημερών, καθυστερημένα, τον Ιούνιο. Τότε, αρχικά, πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Χουατσιπάτο (1-0), για να ακολουθήσει η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Εστουδιάντες.

Στο πρωτάθλημα, πανηγύρισε μεγάλο διπλό (3-1) στην έδρα της Κουιάμπα. Ξεχώρισε ο νεοφερμένος επιθετικός Μπρεϊθγουέιτ (πρώτος Δανός στην ιστορία του συλλόγου), ο οποίος είχε δυο γκολ και ένα αυτογκόλ! Μάλιστα, η ομάδα του Ρενάτο έφτασε τις τέσσερις νίκες και τη μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς (4-1-0), δείγμα του πόσο έχει βελτιωθεί εσχάτως.

«Δυστυχώς αποκλειστήκαμε από το Κόπα ντο Μπραζίλ, αλλά τώρα τα πάμε καλά στο Πρωτάθλημα Βραζιλίας. Πήραμε μια ανάσα και από αύριο σκέφτομαι το Λιμπερταδόρες.  Με το μεγάλο γκρουπ παικτών, έχοντας δύο ή τρεις παίκτες ανά θέση, μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη» επισήμανε ο τεχνικός Ρενάτο.

Αγωνιστικά Νέα

Προφανώς και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απόψε ο Ρενάτο, ειδικά τώρα που δείχνει στο πρωτάθλημα ότι δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονη (ξεκούρασε και παίκτες στο ματς κόντρα στην Κουιάμπα). Εκτός λίστας ο μέσος Εντενίλσον, όπως και ο τερματοφύλακας Καμπράλ και ο αμυντικός Ροντρίγκο Κάιο. Κοντά στην επιστροφή ο επιθετικός Ντιέγκο Κόστα (4/1).

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Ρεπορτάζ

Η κάτοχος του περυσινού τροπαίου έκανε πλάκα στον πρώτο όμιλο, όπου τερμάτισε πρώτη, χωρίς να υποστεί ήττα (4-2-0). Δεν υπήρξε στιγμή που να αγχωθεί για την πρόκριση και καμία εκ των Κόλο Κόλο, Τσέρο Πορτιένιο και Αλιάνσα Λίμα δεν φάνηκε ικανή να την απειλήσει. Προφανώς και βλέπει τη διοργάνωση σοβαρά, ακόμα και αν στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει θέματα…παραμονής.

Εκεί, το σερί με τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες με το ίδιο σκορ (1-0) έλαβε τέλος στην έδρα της Βάσκο. Γνώρισε την ήττα με 2-0 στο «Σάο Ζανουάριο» και έτσι επανήλθε στην επικίνδυνη ζώνη. Επηρεάστηκε πολύ από το πρώτο αμφιλεγόμενο γκολ που δέχθηκε στο 23′ και στη συνέχεια παρουσιάστηκε προβλέψιμη και ευάλωτη αμυντικά, με συνέπεια να δεχθεί ένα ακόμα στο 65′ και να φύγει με άδεια χέρια.

Σαν να μην έφτανε αυτό έχασε με τιμωρία για το «εξάποντο» που ακολουθεί με την Κορίνθιανς τους Μάνο Μενέζες, Γκάνσο και Αρίας. «Τα κλάσικο είναι παιχνίδια με λίγα λάθη και λίγες ευκαιρίες. Όταν συμβαίνει κάτι στον Α ή στον Β, είναι σχεδόν πάντα καθοριστικό για τη δημιουργία ενός αποτελέσματος. Η απόφαση του διαιτητή για το πρώτο γκολ της Βάσκο αφαίρεσε την ηρεμία της ομάδας. Ήταν τόσο παράλογο» επισήμανε ο Μάνο Μενέζες.

Αγωνιστικά Νέα

Oι αμυντικοί Τιάγκο Σίλβα και Ιγκνάσιο, οι μέσοι Φακούντο Μπερνάλ, Νονάτο και Κέβιν Σερνά δηλώθηκαν για τη διοργάνωση. Ωστόσο ο Ιγκνάσιο, είναι τιμωρημένος σε ματς της προηγούμενης του ομάδας στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ ο Νονάτο (3/0) είναι τραυματίας. Παραμένουν στο ιατρικό δελτίο ο επιθετικός Λελέ (1/0), ο Φελίπε Μέλο (6/0), ο μέσος Αλεξάντερ (12/0), οι μεσοεπιθετικοί Τεράνς (7/0) και Ιζάκι (3/0). Αμφίβολος ο μπακ Μαρσέλο (11/1).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΓΚΡΕΜΙΟ 4-3-3
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 4-3-3
1
Agustin Marchesin
6
Reinaldo
4
Walter Kannemann
5
Rodrigo Ely
18
Joao Pedro
37
Eduardo Queiroz
10
Franco Cristaldo
23
Pepe
13
Everton
11
Galvao
21
Cristian Pavon
1
Fabio
16
Diogo Barbosa
26
Manoel Messias
4
Thiago Silva
23
Guga
8
Martinelli
1
Gabriel Pires
10
Ganso
14
German Cano
19
Kaua Elias
17
Marquinhos
ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 4-3-3

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino