ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ
02:30
09.12

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

Ψάχνει «θαύμα» για να γλιτώσει η Γκρέμιο
ΑΡΕΝΑ ΝΤΟ ΓΚΡΕΜΙΟ (60.540)
1.715
22° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ

Facts Αγώνα

ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ (Απευθείας στους ομίλους)

1) Ατλέτικο Μινέιρο (πρωταθλήτρια)

2) Φλαμένγκο (2η)

3) Παλμέιρας (3η και κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες)

4) Κορίνθιανς

5) Φορταλέζα

6) Ατλέτικο Παραναένσε (ως κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα).

* Το τελευταίο εισιτήριο (ρεαλιστικά) το διεκδικούν 2 ομάδες, Μπραγκαντίνο και Φλουμινένσε.

ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ (Προκριματικά)

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 7η και 8η θέση. Πολλές οι υποψήφιες.

ΚΟΠΑ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ

Οι 7 ομάδες που θα τερματίσουν από την 9η μέχρι και την 15η θέση.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Εχουν αποχαιρετήσει και μαθηματικά την κατηγορία 2 ομάδες, η Σαπεκοένσε και η Σπορτ Ρεσίφε.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ

1) Περισσότερες νίκες
2) Διαφορά τερμάτων
3) Καλύτερη επίθεση.

ΓΚΡΕΜΙΟ
Ρεπορτάζ

Το γκολ της ισοφάρισης (1-1) που δέχτηκε στο 86’ από την Κορίνθιανς ήταν «μαχαιριά» στις ελπίδες της για σωτηρία. Επαιξε πολύ καλά σε ένα εχθρικό περιβάλλον και ήταν αναμενόμενη η οπισθοχώρηση της όσο πλησιάζαμε προς το τέλος.

Και αυτό το γκολ πιθανότατα θα αποβεί καθοριστικό. Οι ελπίδες της δεν εξανεμίστηκαν εντελώς λόγω της ήττας της Ζουβεντούδε την Δευτέρα και αυτό επειδή υπερτερεί στην ισοβαθμία (στους 43) και με τις δύο ομάδες. Ωστόσο να χάσουν αμφότερες είναι δύσκολο σενάριο. Κάπως έτσι εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στις Φορταλέζα και Κορίνθιανς για να κερδίσουν Μπαΐα και Ζουβεντούδε αντίστοιχα. Φυσικά αυτές οι δύο βολικές ήττες έχουν ως προαπαιτούμενο πως η ίδια θα κερδίσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα την βλέπουμε του χρόνου στα… αλώνια της Β’.

Αγωνιστικά Νέα

Θα στερηθεί λόγω τιμωρίας το βασικό αμυντικό της δίδυμο, Κάνεμαν (21/0) και Ζερομέλ (24/0).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ
Ρεπορτάζ

Το πρωτάθλημα για αυτήν τελείωσε την Δευτέρα με την (16η συνεχόμενη) εντός έδρας νίκη σε βάρος της Μπραγκαντίνο. Κατέβηκε με ανταγωνιστική ενδεκάδα στη φιέστα για τον τίτλο. Χρειάστηκε να κάνει και ανατροπή (από 1-2), πετυχαίνοντας συνολικά τέσσερα γκολ (4-3). Ο Χουλκ ξεκίνησε από τον πάγκο και μπήκε αλλαγή στο 58΄ για να βρει δίχτυα για 5ο σερί ματς.

Η χρονιά στέφθηκε με επιτυχία από την στιγμή που πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα της από το 1971. Στόχος της όμως να κάνει το Νταμπλ, με την κατάκτηση και του Κυπέλλου. Ο πρώτος τελικός με την Ατλέτικο Παραναένσε διεξάγεται την Κυριακή, οπότε θα παραταχθεί με τους αναπληρωματικούς.

Αγωνιστικά Νέα

Προφυλάσσονται όλοι οι βασικοί πέραν του κεντρικού αμυντικού Νάταν Σίλβα, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοής στο Κύπελλο.

Casino