Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΤΑΙΣΑΝ
Facts Αγώνα
* Η αναμέτρηση διεξάγεται στην ουδέτερο πόλη Ριζάο, εκεί θα δώσει τα ματς της σ’ αυτή τη φάση η Γκουοάν, 700 χλμ. μακριά από το Πεκίνο, καθώς στην πρωτεύουσα δεν επιτρέπεται λόγω υγειονομικών μέτρων.
* Επιτρέπεται μόνο η παρουσία κόσμου της περιοχής, κατά συνέπεια θα είναι σαν να παίζει στην έδρα της η Σαντόνγκ.
Πότε έτσι, πότε αλλιώς. Άλλοτε θυμάται πως έχει φανέλα και άλλοτε… πέρα βρέχει. Έδειχνε κάποια στιγμή πως έχει παρατήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν το επιβεβαιώσει κόντρα στη Σανγκάη Πορτ σε μια από τις παραδοσιακές μονομαχίες της χώρας.
Πήρε μια άκρως τονωτική νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 22’. Εκμεταλλεύτηκε τη φλυαρία της αντιπάλου και πήρε το τρίποντο, παρότι πιέστηκε αρκετά στο ματς και δέχτηκε φάσεις. Αλλαγή στο 58’ ο γκολκίπερ Ζου, αλλά και ο έτερος τερματοφύλακας Χου που τελείωσε το ματς βρέθηκε σε καλή βραδιά.
Η έλευση του κόουτς Στάνλι Μένζο έχει επιδράσει ευεργετικά, αφού βγάζει περισσότερο νεύρο η ομάδα. Θέλει να παίξει σαφώς στο Πεκίνο για να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, αλλά δεν ευνοούν οι συνθήκες. «Θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι ως φιλοξενούμενοι» τόνισε ο τεχνικός της ομάδας.
Κάρτες ο καλός χαφ Ζανγκ (16/0), θα τσεκαριστεί ο γκολκίπερ Ζου (9/0).
Έχει φανέλα, είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια και δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον τίτλο να της γλιστρήσει τόσο εύκολα, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που τελευταία έχει και την τύχη με το μέρος της, αφού αφήνει βαθμούς η πρωτοπόρος Γουχάν Θρι Τάουνς. Την Τετάρτη κέρδισε 2-1 τη Μεϊζού κάνοντας πρωταθληματικό διπλό.
Πήρε μια νίκη χαρακτήρα που απέδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη. Βρέθηκε στο 66’ πίσω στο σκορ, αλλά στο 69’ απάντησε άμεσα, πίεσε, έψαξε το γκολ και τελικά αυτό ήρθε στο 88’. Με νίκη μειώνει ξανά στον βαθμό τη διαφορά, αφού το Σάββατο η νεοφώτιστη επικράτησε.
Πολύ σημαντικό το γεγονός πως το ματς με την Γκουοάν γίνεται στην περιφέρειά της, αφού θα μπορέσει να πάει κόσμος στο γήπεδο να τη στηρίξει. Θα είναι σαν να παίζει εντός έδρας.
Δύσκολα ο χαφ Ζιν Ζινγκντάο (16/4), ο αμυντικός Ζάντσον (7/1) και ο χαφ Λίου Μπινμπίν (17/2). Εκτός ο χαφ Σον (13/0).