Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ Ρ&Φ - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 9-7-13 (46-61).
* Η Γκουανγκζού σκόραρε και στα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια της με τη Σίτι. Οι 9/10 τελευταίες συναντήσεις τους έληξαν με over.
* Στο 75% της πληρότητας των γηπέδων, τα παιχνίδια φέτος στην Κίνα. Ολα τα ματς διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα.
* Α’ Φάση του πρωταθλήματος. Οι 16 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους. Οι τέσσερις πρώτες από κάθε όμιλο προκρίνονται στο γκρουπ για τον πρωταθλητή, ενώ οι τέσσερις τελευταίες σε αυτό της παραμονής. Στη Β’ φάση θα διεξαχθούν 8 ακόμη αγωνιστικές. Καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται απευθείας, με τις δύο τελευταίες να δίνουν μπαράζ με ομάδες της Β’ κατηγορίας.
Ακόμη μία ισοπαλία για τη Σίτι -η τρίτη συνεχόμενη-, η οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χενάν (1-1). Είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δίχως ωστόσο να μπορεί να μετατρέψει την ανωτερότητά της σε γκολ. Μοιραίος ο Γκιγιέρμε που έχασε πέναλτι στο 78’.
Παρά την πληρότητα στις θέσεις των ξένων, ο Φαν Γκάστελ δυσκολεύεται να βρει την αγωνιστική «φόρμουλα» που θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας. Σε όλα της τα παιχνίδια έχει την πρωτοβουλία, αλλά κάπου εκεί χάνεται η Σίτι.
Δεν υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες για τη Σίτι. Ο Μούσα Ντεμπελέ (μ., 3/0) ήταν και πάλι πολύ καλός στο τελευταίο ματς και αναμένεται να ανεβάσει κατακόρυφα στροφές σε αυτήν τη φάση. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σβένσον (μ., 5/0), ο οποίος προπονείται με την Γκέτεμποργκ.
Θύμισε την ομάδα προηγούμενων εποχών. Σκόρπισε με 6-0 την Κινγκτάο, ενώ έκανε συντήρηση δυνάμεων στο φινάλε. Ηδη το σκορ στο ημίχρονο ήταν 4-0 με την αναμέτρηση ουσιαστικά να έχει κριθεί. Σούπερ εμφάνιση από τους νατουραλιζέ Βραζιλιάνους της που σημείωσαν 4 τέρματα. Στα πολύ ευχάριστα το ανέβασμα του Γκουλάρτ που ξανά σκόραρε με την φανέλα της μετά το 2018. Ρεκόρ έκανε ο Ζενγκ Ζι, ο οποίος είναι ο γηραιότερος παίκτης που έπαιξε στο πρωτάθλημα, σε ηλικία 40 ετών και 335 ημερών.
Σχεδόν πλήρης εδώ η Γκουανγκζού. Μόνο ο Φερναντίνιο (επ., 1/0) είναι τραυματίας. Ο 28χρονος επιθετικός δεν θα προλάβει κανένα από τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας. Αποθεραπεύθηκε και είναι έτοιμος να ενισχύσει ο Χουάνγκ (μ., 5/0).