Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤ - ΚΙΝΤΑΟ ΧΑΙΝΙΟΥ
Facts Αγώνα
* Παράδοση (συνολικά): 1-0-0 (6-0).
* Α’ Γύρος: ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ FC 0-6
* Στο 75% της πληρότητας των γηπέδων, τα παιχνίδια φέτος στην Κίνα. Ολα τα ματς διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα.
* Α’ Φάση του πρωταθλήματος. Οι 16 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους. Οι τέσσερις πρώτες από κάθε όμιλο προκρίνονται στο γκρουπ για τον πρωταθλητή, ενώ οι τέσσερις τελευταίες σε αυτό της παραμονής. Στη Β’ φάση θα διεξαχθούν 8 ακόμη αγωνιστικές. Καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται απευθείας, με τις δύο τελευταίες να δίνουν μπαράζ με ομάδες της Β’ κατηγορίας.
Πήρε φόρα για τα καλά. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Γκουανγκζού, που επιβλήθηκε εύκολα με 5-1 της Τσονγκίνγκ. Σε αυτά τα παιχνίδια είχε 12 γκολ ενεργητικό. Φοβερά πράγματα από τους νατουραλιζέ, οι οποίοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Ειδικά ο Γκουλάρτ (επ., 12/7) θυμήθηκε τα «όργια» που έκανε την περίοδο 2015-18, όταν και η ομάδα κυριαρχούσε σε όλες τις διοργανώσεις. Δίπλα του στάθηκε αξιοπρεπέστατα και ο Σιχάο Γουέι (επ., 11/5).
Πλέον η ομάδα ολοκληρώνει απέναντι σε έναν προβληματικό αντίπαλο. Ο Καναβάρο για την αναμέτρηση αυτή έχει στη διάθεσή του μόλις 16 παίκτες, καθώς οι απουσίες του είναι πολλές. Ο Ιταλός τεχνικός από εκεί και πέρα έχει ατελείωτο χρόνο για να προετοιμαστεί για την τελική φάση, όπου θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Τρεις παίκτες της Γκουανγκζού συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν. Ο λόγος για τους Σιχάο Γουέι (επ., 11/5), Ζουνγιούι Γκάο (αμ., 12/2) και Λισένγκ Λιάο (μ., 11/1). Τραυματίας παραμένει ο Φερναντίνιο (επ., 1/0). Ο 28χρονος επιθετικός πιθανότατα δεν θα προλάβει κανένα από τα προσεχή παιχνίδια της Γκουανγκζού. Δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του ο Χουάνγκ Μπόουεν (μ., 5/0). Σοβαρό το πρόβλημα το Μέι Φανγκ (αμ., 3/0) στο γόνατο, όπου θα χειρουργηθεί.
Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα. Εχασε με 1-0 και από την Χενάν, δίχως να δυσκολέψει ιδιαίτερα τον αντίπαλο. Υπάρχουν αδυναμίες σε κάθε γραμμή, με το αποτέλεσμα να είναι κακό σε κάθε της παιχνίδι. Όπως το πήγε, θα κλείσει αυτή την περίοδο των εννέα αγώνων μόνο με ήττες. Αδιάφοροι κυρίως οι ξένοι της, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν. Μέσα σε όλα αυτά έχασε με τραυματισμό και τον αρχηγό της, τον Αλεσαντρίνι.
Πρέπει να αλλάξει δραματικά στην περίοδο της διακοπής, ώστε να καταφέρει να σώσει τη χρονιά. Μπορεί να μην υπάρχει απευθείας υποβιβασμός, ωστόσο οι ομάδες που θα ανταγωνιστεί στα μπαράζ -στην περίπτωση που τερματίσει στις δύο τελευταίες θέσεις-, έχουν ποιότητα.
Εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει ο Λιου (αμ., 10/0). Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τζιαλί (μ., 8/0). Χτύπησε ο Αλεσαντρίνι (επ., 7/0) και θα χάσει το υπόλοιπο του πρώτου γύρου. Ο Ούλβεσταντ (μ., 4/0) ουσιαστικά αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα. Ο Νορβηγός θέλει να λύσει το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πολύ έξω από τα νερά του ο Κροάτης Ράντονιτς (επ., 12/1), ο οποίος δεν βοηθάει καθόλου.