Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ - ΕΜΕΝ
Facts Αγώνα
* Ο προπονητής της Γκόου Αχέντ, Χάκε, φόρεσε τη φανέλα της Εμεν ενώ εργάστηκε σε αυτήν ως προπονητής (στους νέους και στην πρώτη ομάδα) και ως επικεφαλής των ακαδημιών.
* Η Εμεν παραμένει αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Γκόου Αχέντ (3-2-0).
* Στα τρία τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες σημειώθηκε όλο κι όλο ένα γκολ.
* Η Εμεν έχει δεχτεί 5 γκολ μετά το 75’.
* 0-1-1 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
Εστω και καθυστέρηση πέτυχε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 3-2 στην έδρα της Φόλενταμ. Κολακευτικό το 1-1 με το οποίο οδηγήθηκε στην ανάπαυλα, χωρίς συγκινήσεις κυλούσε το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το τελευταίο τέταρτο όταν και έγινε ένα μικρός χαμός (2-1 στο 77’, 3-1 στο 82’, 3-2 στο 97’).
Διπλό το όφελος της συγκεκριμένης νίκης, εκτός του ότι «ξεκόλλησε» από το μηδέν, πήρε και τρεις βαθμούς στην έδρα μίας ομάδας που παλεύει και αυτή για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Σε φιλικό που έδωσε μεσοβδόμαδα επιβλήθηκε 2-1 της Εσεν. «Το ματς με την Εμεν είναι ιδιαίτερο για μένα. Εχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου εκεί και είμαι χαρούμενος που επέστρεψε φέτος στην Eredivisie, ωστόσο αυτό που με ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή είναι το πώς θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Η νίκη επί της Φόλενταμ μας έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια», σημείωσε ο προπονητής Χάκε.
Εξέτισε ο εξτρέμ Φερνάντες (3 συμ.), αποθεραπεύτηκαν ο φορ Στόκερς (2 συμ.), ο στόπερ Φοντάν (3 συμ.). Μακροχρόνια απουσιάζει ο εξτρέμ Μπέρντεν (19 συμ. πέρυσι).
Πάνω που είχε αρχίσει να συμβιβάζεται με την ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εξέλσιορ, δέχτηκε το 2-1 στις καθυστερήσεις και αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο. Μέτρια σε γενικές γραμμές η εικόνα της, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν άξιζε να ηττηθεί (δικαιότερο αποτέλεσμα η ισοπαλία).
Δεν έχει καταφέρει να απομακρυνθεί από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, όμως έχει τη σοβαρή δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος (αντιμετώπισε Αϊντχόφεν, Φέγενορντ και Αλκμααρ).
«Αυτοκτονήσαμε στο ματς με την Εξέλσιορ. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Πάμε για τη νίκη κόντρα στην Γκόου Αχέντ, αλλά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί στο τέλος να είμαστε ικανοποιημένοι και με την ισοπαλία», τόνισε ο μέσος Ντίμερς.
Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Χάρντεφελντ (6 συμ.), παραμένουν εκτός ο αμυντικός χαφ Κίφτενμπελντ (1 συμ.) και ο μέσος Γκουκλού (9/2). Επιστρέφει ο στόπερ-αρχηγός Φέλντματε (5 συμ.).