Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αναμέτρηση «πικραμένων» η συγκεκριμένη. Αμφότερες, ξεκίνησαν χειρότερα του αναμενομένου και θέλουν να βγάλουν αντίδραση ενόψει της συνέχειας. Η Γκλάντμπαχ για να το πετύχει πρέπει να σκοράρει επιτέλους. Οι απουσίες της Βέρντερ δίνουν τον τίτλο του φαβορί στη γηπεδούχο ομάδα. Αγοράζω το 1Χ + G/G σε απόδοση 1.85 στην Interwetten.
Ειδικά στοιχήματα
Να σκοράρει ο Μπονιφέις
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga στο κουπόνι οπαπ.
- Γκλάντμπαχ και Βέρντερ έχουν συναντηθεί 116 φορές, με την Μπορούσια να έχει ελαφρά υπεροχή (47-28-41).
- Στα τελευταία 15 παιχνίδια σε επίπεδο πρωταθλήματος στην έδρα της Γκλάντμπαχ, η Βέρντερ έχει μόλις μία νίκη, τη σεζόν 2010-2011 (4-1). Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έχει 9 νίκες στο διάστημα αυτό (9-5-1).
- Στα 12 από τα 13 τελευταία παιχνίδια τους στο Μενχεγκλάντμπαχ, έχει επιβεβαιωθεί το G/G.
- Η Μπορούσια μαζί με το Αμβούργο είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν σκοράρει μετά από δύο αναμετρήσεις.
- O προπονητής της Γκλάντμπαχ, Χεράρδο Σεοάνε, αντιμετώπισε 5 φορές τη Βέρντερ στο παρελθόν, όντας αήττητος (2-3-0).
Δείτε τα προγνωστικά Γερμανίας.
Αποκαρδιωτικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει κάνει η Γκλάντμπαχ. Η ομάδα του Χεράρδο Σεοάνε έχει μείνει με έναν βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Μετά τη «λευκή» ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στο Αμβούργο (0-0), έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Στουτγκάρδης (1-0), με γκολ στο τέλος.
Η Γκλάντμπαχ ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση και αν κάποιος έπρεπε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο ήταν αυτή. Ο Σάντερ δύο φορές απείλησε, με τον Νίμπελ να κρατάει σε αμφότερες τις περιστάσεις το «μηδέν». Στην επανάληψη έλειπε η μεγάλη στιγμή, όμως δεν δέχθηκε κάποια μεγάλη φάση μέχρι το γκολ. Στην ουσία πλήρωσε μία έλλειψη συγκέντρωσης στο 79’ και ο Αντρές την τιμώρησε.
Είναι αποδυναμωμένη καθώς αποχώρησαν παίκτες κλειδιά, που μέχρι τώρα δεν έχουν αντικατασταθεί. Και λέμε μέχρι τώρα, καθώς προσθήκες έγιναν, όμως προς ώρας δεν έχουν αποδώσει. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών έφυγε και ο αρχηγός Βάιγκλ και ήρθε στη θέση του ο μέσος Ένγκελχαρντ ως δανεικός από την Κόμο.
Δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει γκολ, ενώ η απουσία, λόγω τραυματισμού, του περσινού πρώτου σκόρερ Κλάιντιστ επιδεινώνει την κατάσταση. Χρειάζεται άμεσα βαθμούς ώστε να μην κινδυνέψει στη βαθμολογία Α Γερμανίας.
Δύο τα προβλήματα, με τον εξτρέμ Ενγκουμού να έχει ζήτημα στον αχίλλειο και τον Κλάιντιστ να παραμένει εκτός μέχρι νεωτέρας.
Επιτέλους γέλασε το χειλάκι τους στη Βρέμη. Η Βέρντερ πήρε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της σεζόν έπειτα από δύο σκληρές ήττες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χορστ Στέφεν διέψευσε τα προγνωστικά και απέσπασε βαθμό από τη Λεβερκούζεν (3-3).
Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τη Βέρντερ, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν ζαλισμένη και μοιραία ο Τίλμαν την τιμώρησε στο 35’, γράφοντας το 2-0. Στη μοναδική φορά που πάτησε περιοχή κέρδισε πέναλτι και μείωσε με τον Σμιντ πριν το ημίχρονο σε 2-1.
Στην επανάληψη κλήθηκε να ανέβει ένα βουνό καθώς κόντρα στη ροή του παιχνιδιού έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Σταρκ, ο οποίος μάλιστα παραχώρησε και πέναλτι. Ο Σικ έκανε το 3-1, όμως οι παίκτες της Βέρντερ δεν το παράτησαν. Σκμιντ και Τοπ πέρασαν ως αλλαγή στο 71’ και πέντε λεπτά μετά ο δεύτερος έβγαλε ασίστ και ο πρώτος μείωσε σε 3-2, από λάθος του τερματοφύλακα.
Στην τελευταία φάση του ματς ο Κουλιμπαλί εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Λεβερκούζεν να απομακρύνει και έκανε το 3-3 από κοντά. Επιτέλους έκανε μεταγραφές, καθώς απέκτησε τον επιθετικό Μπονιφέις και τον μέσο Πουέρτας.
Πολλά τα προβλήματα, κυρίως στα στόπερ. Εκεί, ο Φριντλ (1/0) κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το «παρών». Εκτός είναι ο Πάιπερ, όπως και οι Μαλατίνι (1/0), Βέμπερ. Τιμωρημένος ο αρχηγός Σταρκ (2/0). Οι μπακ Ντέμαν και Βάιζερ θα λείψουν για καιρό, ενώ το δρόμο προς την επιστροφή παίρνει ο μέσος Στάγκε.