ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΒΕΡΠ
14:30
12.02

ΓΚΕΝΚ – ΑΝΤΒΕΡΠ

Δοκιμασία για την πρωτοπόρο
ΛΟΥΜΙΝΟΥΣ ΑΡΕΝΑ (23.718)
90
9° C Συννεφιασμένος
Novasports 5
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΚΕΝΚ - ΑΝΤΒΕΡΠ

Facts Αγώνα

* Για το Κύπελλο στις 11/1/23: Γκενκ – Αντβέρπ  0-3.

* Η Αντβέρπ δεν έχει δεχθεί γκολ στα 12 από τα 24 παιχνίδια πρωταθλήματος.

* 8 σερί εντός έδρας νίκες μετράει στο πρωτάθλημα η Γκενκ.

* Τα 3 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας γκολ της Αντβέρπ σημειώθηκαν μετά το 85’.

* Ο εξτρέμ της Γκενκ, Πέιντσιλ, έχει συμμετοχή σε 14 γκολ της Γκενκ (9 γκολ, 5 ασίστ) στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

* 8-5-0 η παράδοση στα 13 τελευταία με γηπεδούχο την Γκενκ.

* A’ Γύρος: Αντβέρπ – Γκενκ  1-3.

ΓΚΕΝΚ
Ρεπορτάζ

Εκανε ένα καθοριστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, φεύγοντας με το τρίποντο από την έδρα της Γάνδης (3-2). Δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στιγμές που πέρασε δύσκολες στιγμές, ωστόσο κατάφερε να βγει αλώβητη και έχοντας υψηλά ποσοστά ευστοχία στις ευκαιρίες που δημιούργησε πανηγύρισε στο τέλος μία σπουδαία από κάθε άποψη νίκη. Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο φορ Αροκοντάρε που αποκτήθηκε στο φινάλε των μεταγραφών για να καλύψει το κενό του αποχωρήσαντα αρχισκόρερ Ονουάτσου (16 γκολ).

Στο +6 η διαφορά της από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (με έναν αγώνα λιγότερο) η οποία, αγωνιστικά και βαθμολογικά, δείχνει να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να αμφισβητήσει φέτος την πρωτοκαθεδρία της.

«Θέλουμε να πάρουμε ρεβάνς από την Αντβέρπ για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Για να την κερδίσουμε βέβαια θα πρέπει να βρεθούμε σε πολύ καλή μέρα. Στο ματς Κυπέλλου η Αντβέρπ σκόραρε τρεις φορές στην αντεπίθεση. Είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε και αυτή τη φορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κλαμπ Μπριζ και η Αντβέρπ είναι οι ομάδες με το ισχυρότερο και πιο ακριβό ρόστερ», σημείωσε ο προπονητής Βράνκεν.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένουν εκτός ο μέσος Γκαλάρσα (8 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Ογεν (1 συμ.). Αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού αλλά μπήκαν στην αποστολή και λογικά θα αγωνιστούν ο πολύτιμος χαφ/εξτρέμ Τρεσόρ (24/6, 16 ασίστ) και ο μέσος Κάστρο (17 συμ.).

ΑΝΤΒΕΡΠ
Ρεπορτάζ

Σε ένα παιχνίδι όπου ο φόβος της ήττας ήταν μεγαλύτερος από την επιθυμία για νίκη παραχώρησε 0-0 στην Κλαμπ Μπριζ. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, με την Αντβέρπ να έχει την πιο σημαντική στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Τρίτο σερί παιχνίδι στο οποίο μένει «άσφαιρη», είχαν προηγηθεί το εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Αντερλεχτ και η ήττα 1-0 στο Κύπελλο από την Ουνιόν στις Βρυξέλλες. «Δεν ανησυχώ γιατί παράγουμε φάσεις σε κάθε ματς», τόνισε σχετικά ο προπονητής Φαν Μπόμελ.

Στόχος της στην κανονική περίοδο είναι αφενός να τερματίσει στην πρώτη τετράδα έτσι ώστε να πάρει μέρος στα πλέι οφ τίτλου (στο +8 από την 5η Γάνδη με έναν αγώνα λιγότερο), αφετέρου να κλείσει την ψαλίδα της διαφοράς από την κορυφή (στο -15 από την Γκενκ).

Προβληματισμός για τα οικονομικά της, καθώς η σεζόν 2021-22 έκλεισε με απώλειες της τάξης των 31.5 εκατ. Ευρώ!

Αγωνιστικά Νέα

Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο εξτρέμ Στενχς (16/1), νοκ άουτ ο εξτρέμ Μούγια (14/2). Παραμένουν εκτός ο αριστερός μπακ Βάινς (15/1), ο εξτρέμ Μιγιόσι (10/1), ο στόπερ Ενχελς (16/2 πέρυσι) και οι χαφ Γιουσούφ (17 συμ.), Χέρκενς (17/1).

Casino