Μπορεί την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μπεσίκτας να ήταν καλή για ένα ημίχρονο, παλεύοντας να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο στο τέλος λύγισε. Έτσι, γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα της, ολοκληρώνοντας ένα ακόμη ματς χωρίς να σκοράρει.
Μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος, έχοντας ορισμένες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, χωρίς όμως να είναι εύστοχη. Την ίδια ώρα, είχε καταφέρει να περιορίσει πολύ καλά την αντίπαλό της, η οποία ωστόσο στην πρώτη αξιόλογη στιγμή της στο ματς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα (43’). Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Σίβασπορ έψαξε την ισοφάριση, όμως ήταν αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Με τον χρόνο να περνάει, άφηνε ολοένα και περισσότερα κενά στην άμυνά της, κάτι που η Μπεσίκτας εκμεταλλεύτηκε, κερδίζοντας πέναλτι στο 93’ και μετατρέποντάς το σε γκολ (94’).
«Δεν νομίζω να παίξαμε τόσο άσχημα που να αξίζαμε την ήττα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του συλλόγου, Ομέρ Ερντογάν, θέλοντας να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον μία ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη (μόλις στο +3 από τη 16η Καϊσέρισπορ).