ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΠΑΟΚ, ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
17:15:00
01.11

ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΠΑΟΚ, ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γήπεδο Παναιτωλικού (6.500)
399
19° C Συννεφιασμένος
Novasports 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

Facts Αγώνα

* 19-2-2 υπέρ του ΠΑΟΚ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 10-1-1 μετράει ο «δικέφαλος» στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο Αγρίνιο. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει 16-2-2 και 8-1-1 στο Αγρίνιο, προέρχεται από 11 σερί νίκες επί του Παναιτωλικού ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας, τελευταία νίκη των «καναρινιών», στις 31/1/2015, στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα με 2-1. 

* Η περυσινή «τριάρα» (3-0) στο Αγρίνιο, διέκοψε ένα σερί 7 νικών όλες με διαφορά ενός γκολ. Επτά σερί νίκες (εντός – εκτός) επί του Παναιτωλικού μετράει ο ΠΑΟΚ, όλες με διαφορά ενός γκολ. 
 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ρεπορτάζ

Κάκιστη η εμφάνισή του τη Δευτέρα στο Περιστέρι, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Ατρόμητο, μένοντας νωρίς (14’ πεν.) πίσω στο σκορ, αδυνατώντας έκτοτε να κάνει το παραμικρό και από την στιγμή που έμεινε και με 10 στο γήπεδο (51’), περιορίστηκαν ακόμη περισσότερο οι δυνατότητες του, με το game over να διαμορφώνεται με το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου στο 78’ (0-2). 

Η χειρότερη φετινή εμφάνιση των «καναρινιών» διεύρυνε το αρνητικό τους ξεκίνημα και όσο και αν το απαιτητικό πρόγραμμα μπορεί να προσφέρει ένα κάποιο άλλοθι, οι εμφανίσεις, που γίνονταν ολοένα και χειρότερες, δεν βοήθησαν τον κόουτς Χάβο. Ετσι, μετά την τελευταία ήττα ο πολύπειρος Ελληνας τεχνικός απολύθηκε, με τη διοίκηση του Παναιτωλικού να δίνει τα ηνία, σε ρόλο υπηρεσιακού, στον μέχρι πρότινος τεχνικό της k19, Λουτσιάνο, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο στα 2 ματς που μεσολαβούν ως τη διακοπή (και βλέπουμε). 
 

Αγωνιστικά Νέα

Πολλά τα προβλήματα των Αγρινιωτών, αφού τιμωρημένος είναι ο Ταχάρ (αμ. χαφ, 5/0), νοκ-άουτ τέθηκε ο Μάζουρεκ (μεσεοπιθετικός, 6/1), ενώ εκτός δράσης εξακολουθούν οι Τζανακάκης (μπακ, 5/0), Ματσόλα (φορ, 4/0), Μεντίνα (αρ. μπακ, 3/0), Αρσούρα (χαφ).

Αναγκαστικά, για να βγουν τα… κουκιά, ο Λουτσιάνο συμπεριέλαβε στην αποστολή του τον πρόσφατα νεοαποκτηθέντα (από την αγορά των ελεύθερων) Ιρανό φορ Αζάντι, αλλά και τον Κολομβιανό επιθετικό Μοσκέρα, ο οποίος αποκτήθηκε για τη δεύτερη ομάδα, αλλά πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη. 
 

ΠΑΟΚ
Ρεπορτάζ

Κατ’ ευθείαν από τα 2 πρώτα ματς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πάει Αγρίνιο, αφού αναβλήθηκε το ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό. Πρώτη αγωνιστική, εντός έδρας ισοπαλία, 1-1 κόντρα στην Ομόνοια. Κακό αποτέλεσμα σίγουρα, με προπονητή τον Αμπέλ Φερέιρα. 

Δεύτερη αγωνιστική, την περασμένη Πέμπτη, δεύτερη ισοπαλία, 0-0, στην Ισπανία κόντρα στην Γρανάδα. Θετικό αποτέλεσμα με προπονητή τον Αμπέλ Φερέιρα. Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του «δικεφάλου», αφού την επόμενη, με την επιστροφή της αποστολής κατ’ ευθείαν στο Αγρίνιο, αυτός αναχώρησε για Σάο Πάουλο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παλμέιρας. 

Στη θέση του Φερέιρα, ο πλέον επικρατέστερος, ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μαζί με το επιτελείο του από την k19 με τις δάφνες του επί τριετίας αήττητου της συγκεκριμένης ομάδας, προβιβάστηκε σε ρόλο πρώτου προπονητή, ντεμπουτάροντας κόντρα στον Παναιτωλικό (σ.σ. την ερχόμενη Πέμπτη κάνει και το διεθνές του ντεμπούτο στη φιλοξενία της PSV στο Γιουρόπα Λιγκ). 

Ο Γκαρσία μάλιστα πρόλαβε να κάνει δύο προπονήσεις, Παρασκευή και Σάββατο, έχοντας ο ίδιος ζητήσει να αλλάξει το πρόγραμμα της επιστροφής της αποστολής από την Γρανάδα για να μην χάσει αυτήν της Παρασκευής (ήταν να γίνει στην Γρανάδα, αποφόρτιση το πρωί της Παρασκευής και μετά το ταξίδι επιστροφής για το Αγρίνιο, ο Γκαρσία ζήτησε να επιστρέψει ως το μεσημέρι η αποστολή και να γίνει προπόνηση το απόγευμα). 

Αγωνιστικά Νέα

Διαθέσιμοι έχοντας αγωνιστεί μάλιστα και στην Ισπανία οι Κρέσπο (στόπερ, 3/0), Καντουρί (χαφ, 3/1), Σβιντέρσκι (φορ, 4/2), μοναδική απουσία των φιλοξενούμενων ο Μιχάι (στόπερ, 2/0), ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και τέθηκε νοκ-άουτ για πολλούς μήνες. 

Αγνωστες οι διαθέσεις και οι προτιμήσεις του Γκαρσία ως προς διάταξη, πρόσωπα και ρόλους, το αγαπημένο πάντως – και εν πολλοίς λειτουργικό – 3-4-2-1 του Φερέιρα είναι κάτι που δεν εφάρμοσε ποτέ στην k19 ο Ουρουγουανός προπονητής. 
 

Casino