Δεν φυσάει αέρας θετικών ειδήσεων στη Γιοκοχάμα. Αυτό θα μπορούσε να πάει και για τις δύο αποψινές αντιπάλους. Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως. Ξεκινάω με τη γηπεδούχο που παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και οι πιθανότητές της στα προγνωστικά δεν είναι καλές.
Η ήττα από την Τόκιο (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική, προφανώς και δεν διευκόλυνε καθόλου το έργο του κόουτς Γιομόντα. Μπορεί να επέστρεψε στα γκολ ο Σακουραγκάβα, όμως η ομάδα του βρέθηκε στο -4 από τη σωτηρία. Κακά μαντάτα για τη Γιοκοχάμα που θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα.
Ως τώρα, εξακολουθεί να διαθέτει όχι απλά μια από τις πιο κακές επιθέσεις στο πρωτάθλημα, αλλά τη χειρότερη. Μόλις 14 γκολ έχει πετύχει, ενώ τα 18,1 xGoals που παράγει επιβεβαιώνουν την έλλειψη δημιουργικότητας που υπάρχει.