ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΙΑΝ ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ
14:00
16.07

ΓΙΑΝ ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Ενα πιθανό διπλό περιορισμένης αξίας
ΓΙΑΝΣΤΑΝΤΙΟΝ ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ (15.210)
325
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 98

Facts Αγώνα

* Η Γιάν Ρέγκενσμπουργκ μετράει 10-3-3 υποδεχόμενη την Ντάρμσταντ στα επίσημα παιχνίδια τους. Τα επτά πιο πρόσφατα ραντεβού τους στο Ρέγκενσμπουργκ για το πρωτάθλημα τελείωσαν στο εύρος του 2-3 γκολ.

* Στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο η Γιάν Ρέγκενσμπουργκ και η Ντάρμσταντ σημείωσαν (μαζί με τη Βέρντερ Βρέμης) τα περισσότερα γκολ (22 έκαστη) από στατικές φάσεις. Η Γιάν Ρέγκενσμπουργκ πρώτευσε και στις κερδισμένες διεκδικήσεις της μπάλας, η Ντάρμσταντ ήταν τρίτη σε αυτή την κατάταξη.

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ρεπορτάζ

Εκανε σπουδαίο πρώτο γύρο όπου σκόραρε, ειδικά εντός έδρας, υπερβολικά πολύ, διότι της κάθονταν μακρινά σουτ και στατικές φάσεις. Οταν η ρέντα τελείωσε στον δεύτερο γύρο ήρθαν τα προβλήματα. Το γκολ ήταν δύσκολη υπόθεση, οι νίκες ήρθαν με το σταγονόμετρο. Πάλι καλά που εκτός έδρας το «έχει» στο παιχνίδι εναντίον της μπάλας και «τσιμπάει» βαθμούς.

Δεν ξέρουμε αν μπορεί να εξελιχθεί. Εχει συμπληρώσει τρεις σεζόν με τον Σελιμπέγκοβιτς στον πάγκο, παρέμεινε στην κατηγορία οπότε πέτυχε τον βασικό στόχο της, αλλά δεν βλέπουμε πρόοδο.

Ας δούμε τι συνέβη στην διακοπή λοιπόν…

ΤΟ ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ

Ηρθαν: Ντέγιαν Στογιάνοβιτς (τερματοφύλακας, Μίντλεσμπρο), Μαξιμίλιαν Τάλχαμερ (αμυντικός χαφ, Πάντερμπορν), Κρίστιαν Φίετ (χαφ, Ζανκτ Πάουλι), Οσκαρ Σένφελντερ (ακραίος μεσοεπιθετικός, δανεικός από τη Βέρντερ Βρέμης), Μίνος Γκούρας (ακραίος μεσοεπιθετικός, Ζάαρμπρικεν), Γιόσουα Μέεζ (ακραίος μεσοεπιθετικός, δανεικός από τη Χόλσταϊν Κιέλου), Πρινς Οσέι Οβούσου (επιθετικός, Αουε).

Εφυγαν: Αλεξάντερ Μάιερ (βασικός τερματοφύλακας, Ντόρτμουντ), Γιάν-Νίκλας Μπέστε (συχνά βασικός δεξιός μπακ-χαφ, τέλος δανεισμού από τη Βέρντερ Βρέμης), Ερικ Βέκεσερ (συνήθως βασικός αριστερός μπακ-χαφ, Νυρεμβέργη), Μαξ Μπεζούτσκοβ (βασικός αμυντικός χαφ, Αννόβερο), Τομ Μπάακ (αμυντικός χαφ, δανεικός πέρσι στη Φερλ, Φερλ), Κάρλο Μπουχαλφά (συνήθως βασικός χαφ, τέλος δανεισμού από τη Φράιμπουργκ ΙΙ, Ζανκτ Πάουλι), Κρίστοφ Μόριτς (αναπληρωματικός χαφ, ελεύθερος), Σαρπρίτ Σινγκ (συνήθως βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός, τέλος δανεισμού από την Μπάγερν Μονάχου ΙΙ), Ντάβιντ Οτο (ενίοτε βασικός επιθετικός, τέλος δανεισμού από τη Χόφενχαϊμ), Αντρέ Μπέκερ (επιθετικός, δανεικός πέρσι στην Κίκερς Βίρτσμπουργκ, Βικτόρια Κολωνίας), Γιοέλ Ζβαρτς (ενίοτε βασικός επιθετικός, δανεικός στην Ντεν Χάαγκ).

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Εναρξη προετοιμασίας: 12 Ιουνίου

18.06: Επίλεκτοι Τάουμπερταλ – Γιάν Ρέγκενσμπουργκ 1-7
19.06: Γκότφριντινγκ – Γιάν Ρέγκενσμπουργκ 0-9
19.06: Λάμπερβαϊντινγκ – Γιάν Ρέγκενσμπουργκ 0-10
24.06: Φορτούνα Ρέγκενσμπουργκ – Γιάν Ρέγκενσμπουργκ 3-10
01.07: Τσβίκαου – Γιάν Ρέγκενσμπουργκ 2-6
02.07: Γιάν Ρέγκενσμπουργκ – Μπάιροϊτ 0-0
08.07: Γιάν Ρέγκενσμπουργκ – Ούντερχαχινγκ 2-1
09.09: Γιάν Ρέγκενσμπουργκ – Νόριτς 2-2

«Η Ντάρμσταντ είναι από τις λίγες ομάδες που αρχίζουν δίχως νέα πρόσωπα. Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα, έχει καλό ρόστερ, είναι έτοιμη και γνωρίζει τι διαθέτει. Υπήρχαν και λιγότερο δύσκολοι αντίπαλοι για την πρεμιέρα, θα επιχειρήσουμε να την ενοχλήσουμε», σημείωσε ο προπονητής Μερσάντ Σελιμπέγγκοβιτς για την σημερινή συνάντηση.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός μάχης εξαιτίας τραυματισμών είναι οι νεοφερμένοι Σένφελντερ (ακραίος μεσοεπιθετικός) και Τάλχαμερ (αμυντικός χαφ). Ερωτηματικό ετοιμότητας υπήρχε και για τον τερματοφύλακα Κίρσμπαουμ.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 98
Ρεπορτάζ

Ηταν η πιο πικραμένη της περασμένης σεζόν διότι έφτασε έναν βαθμό μακριά από την άνοδο. Ουσιαστικά πλήρωσε ένα άσχημο τρίμηνο στις εντός έδρας παρουσίες της, όπου η άμυνά της έγινε χωνί.

Σε γενικές γραμμές ωστόσο ο Τόρστεν Λίμπερκνεχτ κατάφερε να μας παρουσιάσει ένα σταθερό σύνολο που ειδικά εκτός έδρας πατούσε πολύ καλά στα πόδια του. Το γκολ δεν της ήταν πρόβλημα, η συνολική εικόνα της καλή ήταν και το μεγάλο της στοίχημα εν όψει της νέας σεζόν θα ήταν η ψυχολογική διαχείριση της τελικής έκβασης.

Αν διατηρούσε το ρόστερ της και ξεπερνούσε την «θλίψη» του έφτασα κοντά μα δεν τα κατάφερα, θα ήταν σε θέση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτή τη σεζόν.

Ας δούμε τι συνέβη λοιπόν…

ΤΟ ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ

Ηρθαν: Αλεξάντερ Μπρουνστ (τερματοφύλακας, Βέιλε), Γιασίν Μπεν Μπαλά (αμυντικός χαφ, Ινγκολσταντ), Μάγκνους Βάρμινγκ (ακραίος μεσοεπιθετικός, δανεικός από την Τορίνο), Οσκαρ Βίλελμσον (επιθετικός, Γκέτεμποργκ).

Γύρισαν: Χένρι Γιόν Κρόσθγουεϊτ (δεξιός χαφ, τέλος δανεισμού στην Κόμπλεντς)

Εφυγαν: Μόρτεν Μπέρενζ (αναπληρωματικός τερματοφύλακας, δανεικός στη Βάλντχοφ Μάνχαϊμ), Λάσε Ζόμπιχ (σπάνια βασικός κεντρικός αμυντικός, Στέλενμπος), Αντριαν Στανίλεβιτς (αναπληρωματικός αμυντικός χαφ, ελεύθερος), Λεόν Μίλερ (αναπληρωματικός αμυντικός χαφ, ελεύθερος), Νεμάνια Κέλιτς (αναπληρωματικός χαφ, δανεικός στη LASK), Τιμ Σκάρκε (συχνά βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός, Ουνιόν Βερολίνου), Λούκα Φάιφερ (βασικός επιθετικός, τέλος δανεισμού από τη Μίντιλαντ).

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Εναρξη προετοιμασίας: 14 Ιουνίου

18.06: Ροτ Βάις Ντάρμσταντ – Ντάρμσταντ 0-7
19.06: Λάνγκσταντ Μπάμπενχαουζεν – Ντάρμσταντ 1-9
24.06: Βικτόρια Γκρίσχαϊμ – Ντάρμσταντ 0-8
28.06: Ντάρμσταντ – Ελφερζμπεργκ 1-1
09.07: Ντάρμσταντ – Μπάιροϊτ 4-1

«Η Ρέγκενσμπουργκ έχει δυναμικούς ποδοσφαιριστές και πολύ δυνατή φυσική κατάσταση. Χαίρομαι που παίζουμε εναντίον της διότι θα πρέπει να είμαστε άμεσα απόλυτα έτοιμοι. Περιμένω από την ομάδα μου να δώσει το 100% της από την αρχή», είπε ο προπονητής Τόρστεν Λίμπερκνεχτ για την σημερινή αναμέτρηση.

Αγωνιστικά Νέα

Την πρεμιέρα χάνει ο τραυματίας ακραίος μεσοεπιθετικός Χόνζακ περιορίζοντας αρκετά τις διαθέσιμες επιλογές για τις θέσεις. Δεν είναι και το πιο βαθύ το ρόστερ της Ντάρμσταντ σε αυτές. Εκτός μάχης είναι επίσης ο επιθετικός Ζάιντελ.

Casino