-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ
Facts Αγώνα
Α’ Γύρος: Οντενσε – Χόρσενς 1-0
Β’ Γύρος: Χόρσενς – Οντενσε 0-0
Play out: Χόρσενς – Οντενσε 1-1
* Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Η Οντενσε τερματίζει 8η ή 9η, η Χόρσενς υποβιβάζεται και τερματίζει 11η ή 12η.
* Επιτρέπονται έως 4.350 θεατές υπό την προϋπόθεση να έχουν Corona passport, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να ισχύει ένα από τα παρακάτω:
α) να έχουν πλήρως εμβολιαστεί πριν από 14 μέρες τουλάχιστον
β) να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα σε μοριακό τεστ τις τελευταίες 72 ώρες
γ) να έχουν περάσει τον κορωνοϊό τις τελευταίες 2 έως 26 εβδομάδες (6 μήνες).
Η είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντρέας Αλμ από την 1η Ιουνίου, κυριαρχεί στα αθλητικά στέκια της πόλης και έχει ηρεμήσει κάπως την κατάσταση από την κακή φετινή χρονιά. Η ομάδα του μεσαίου νησιού της Δανίας, ψάχνει μια νίκη να κλείσει τη χρονιά και να «γλυκάνει» τους οπαδούς της.
Μεσοβδόμαδα, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λίνγκμπι επικρατώντας 2-1, ωστόσο η νίκη της αυτή δεν είχε κανένα πρακτικό κέρδος, αφού από τη στιγμή που είχε κερδίσει η Ολμποργκ και στη συνέχεια κέρδισε και η Σόντερισκε, το μέγιστο που μπορεί να κατακτήσει είναι η 8η θέση, στην περίπτωση που χάσει η Ολμποργκ από τη Σόντερισκε και η ίδια κερδίσει και καλύψει και το χάντικαπ στη διαφορά τερμάτων. Και πάλι όμως, το μόνο της κέρδος θα είναι κάποια περισσότερα χρήματα στο συμβόλαιο των τηλεοπτικών την επόμενη σεζόν.
Δεν έπαιξαν στα τελευταία ο βασικός αμυντικός Ράιαν Λάουρσεν (17 συμ., 1 ασίστ), ο συνήθως βασικός μέσος Γιάνους Ντράχμαν (16 συμ., 1 ασίστ, 6 αλλαγή), ο συνήθως βασικός μέσος Μαντς Φρόντκιερ-Γιένσεν (19 συμ., 5 ασίστ, 6 αλλαγή) και ο εναλλακτικός επιθετικός Μαρτ Λίντερ (11 συμ., 1 γκολ, 6 αλλαγή) και παραμένουν αμφίβολοι.
Τραυματίας είναι ο γκολκίπερ Σαγιούμπα Μαντέ (7 συμ.) και δύσκολα θα αγωνιστεί. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο βασικός γκολκίπερ Ολιβερ Κρίστενσεν (24 συμ.), ωστόσο δεν είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί, καθώς με τη λήξη του πρωταθλήματος θα φύγει με την εθνική U21 και στην Οντενσε είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μη θέλοντας να ρισκάρουν τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός της τελικής φάσης.
Αν έπαιζε με το ίδιο πάθος και την ίδια αποτελεσματικότητα που παίζει από την ώρα που οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός της, ίσως και να τον γλίτωνε. Ο Γενς Μπέρτελ Ασκου τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς δοκιμάζει παίκτες και σχήματα και του βγαίνουν, αφήνοντας πολλές ελπίδες για άμεση επιστροφή την επόμενη σεζόν.
Μεσοβδόμαδα βέβαια, ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από τη Σόντερισκε, εντούτοις πάλεψε στα ίσια και προηγήθηκε στο σκορ στο 13’ και θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη, αν δε σπαταλούσε δυο τρεις καλές φάσεις ως το τέλος του ημιχρόνου. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 58’ και το δεύτερο στο 75’.
Ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, ωστόσο θα είναι ένα σημαντικό συν στην ψυχολογία των παικτών αν καταφέρει να αποφύγει την τελευταία θέση στην οποία είναι σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα. Τη χωρίζει μόλις 1 πόντος από τη Λίνγκμπι, ενώ έχει και την ισοβαθμία.
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο ενίοτε βασικός μέσος Μουαμέρ Μπράγιανατς (24 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ, 14 αλλαγή). Τραυματίας αποχώρησε στο 7’ ο αμυντικός Ρούνε Φράντσεν (15 συμ., 5 αλλαγή) και δύσκολα θα αγωνιστεί. Δεν έπαιξε στο τελευταίο ο συνήθως βασικός μέσος Γιάκομπ Μπους (27 συμ., 2 γκολ, 2 ασίστ, 9 αλλαγή) και παραμένει αμφίβολος. Δεν έπαιξε στα τελευταία ματς ο ενίοτε βασικός μέσος Γιόνας Τόρσεν (19 συμ., 1 γκολ, 8 αλλαγή) και είναι και πάλι εκτός. Το ίδιο και ο βασικός επιθετικός Γιανίκ Πολ (11 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ).