ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΦΕΝΙΞ
02:30:00
20.02

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΦΕΝΙΞ

ΟΛΙΜΠΙΚΟ ΑΤΑΟΥΑΛΠΑ (39.000), ΚΙΤΟ
13° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΦΟΙΝΙΞ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ

Facts Αγώνα

Η Ελ Νασιονάλ από το Εκουαδόρ υποδέχεται τη Φένιξ από το Ουρουγουάη, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για την πρώτη φάση του Κόπα Σουνταμερικάνα.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Αγώνας ρεβάνς της πρώτης φάσης. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που μετά τον επαναληπτικό οι δύο ομάδες ισορροπούν σε βαθμούς, τέρματα και εκτός έδρας τέρματα, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς να προηγηθεί παράταση.
Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2021, χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.

*Υψόμετρο 2.850 μέτρων

Α’ΑΓΩΝΑΣ
ΦΕΝΙΞ – ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ 1-0
Με γκολ του κεντρικού αμυντικού Πάλας στο 81’ η Φένιξ απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ
Ρεπορτάζ

Μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας εντός έδρας 2-1 της νεοφώτιστης Πορτοβιέχο. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο επιθετικός Κόγκο στο 6’ και στο 85’, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 68’.

Την περασμένη σεζόν είχε απογοητευσει, καταλαμβάνοντας μόλις την 9η θέση και μένοντας εκτός πλέι-οφ. Το ότι παίζει στο φετινό Σουνταμερικάνα, το οφείλει στην Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε, που κατέκτησε την περσινή διοργάνωση, χαρίζοντας μία πρόσθετη συμμετοχή στο Εκουαδόρ.

Εχει αναδειχτεί 13 φορές πρωταθλήτρια αλλά η πιο πρόσφατη ήταν το 2006, ενώ η μεγαλύτερη διεθνής διάκρισή της ήταν η συμμετοχή στην ημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες 1985. Πέρσι δεν είχε εκπροσωπηθεί σε καμία διεθνή διοργάνωση.

Θα παραταχτεί απόψε με σχηματισμό 4-5-1. Στην κορυφή της επίθεσης ο νεοαποκτηθείς Μάρλον ντε Χεσούς (1/0).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΦΟΙΝΙΞ ΜΟΝΤΕΒΙΔΕΟ
Ρεπορτάζ

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Ρίβερ Πλέιτ. Προηγήθηκε στο 18’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του εξτρέμ Κανόμπιο, δέχτηκε την ισοφάριση στο 23’, πήρε ξανά το προβάδισμα στο 42’ με τον επιθετικό Ιγνάσιο Περέιρα, για να ισοφαριστεί εκ νέου στο 55’. Τα πράγματα δυσκόλεψαν στο 63’, καθώς έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του μέσου Αλφαρο με απευθείας κόκκινη, αλλά εντέλει κατάφερε τουλάχιστον να πάρει το βαθμό.

Διασφάλισε την τελευταία αγωνιστική την 8η θέση στο πρωτάθλημα και εκπροσωπείται φέτος για 5η φορά στην ιστορία της – και για πρώτη μετά το 2016 – σε διεθνή διοργάνωση. Δεν έχει να επιδείξει κάποια διάκριση, ενώ το συνολικό διεθνές ρεκόρ της είναι 4-3-9.

Ο 63χροος τεχνικός Καράσκο προσανατολίζεται για την αποψινή ρεβάνς σε σχηματισμό 4-4-2. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο 36χρονος Μορίν Φράνκο (νεοαποκτηθείς από την Ατλέτικο Σέρο, 19/5 πέρσι) και ο 23χρονος Μασάδο.

Casino