Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Διπλοί αγώνες μεταξύ του νικητή των πλέι οφ από τα πλέι άουτ και του 5ου από τα πλέι οφ. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ο νικητής των δύο αναμετρήσεων θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
*Παράδοση: 2-0-0 εντός, 4-1-0 συνολικά. Το μοναδικό παιχνίδι με γηπεδούχο την Αούστρια την περσινή χρονιά ήταν με νίκη της με σκορ 4-2.
Α’ Γύρος: Χάρτμπεργκ – Αούστρια Βιέννης 2-2
B΄Γύρος: Αούστρια Βιέννης – Χάρτμπεργκ 5-0
Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις που μας συνήθισε στα πλέι άουτ, νίκησε με 1-0 την Αλταχ με γκολ του Βίμερ (27’) και προκρίθηκε στην τελική φάση της διαδικασίας. Μόνος στόχος να βγει στην Ευρώπη για να σώσει την χρονιά που φάνταζε χαμένη από την στιγμή που δεν μπήκε στα πλέι οφ.
«Η πέμπτη θέση θα μπορούσε να είναι επίσης ρεαλιστική στον όμιλο του πρωταθλητή. Εμείς πήραμε διαφορετικο μονοπάτι, μέσα από τους δρόμους του βουνού. Η Χάρτμπεργκ πήρε τον αυτοκινητόδρομο» σχολίασε με παρομοίωση ο κόουτς Ιλτσερ και συνέχισε: «Και οι δύο ομάδες είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οποτε και να είσαι σε έναν τελικό, φυσικά θέλεις να κερδίσεις».
Τέλος η χρονιά λόγω τραυματισμού για τον νεαρό Φιτζ (μέσος, 25/4). Τραυματίας ο Λούτσιτς (κίπερ, 18/0).
Εκλεισε με ιδανικό τρόπο τα πλέι οφ, κερδίζοντας με 4-1 την Στουρμ στο Γκρατς με αποτελεσματική εμφάνιση. Είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμάσει τον αγώνα κόντρα στην Αούστρια, ωστόσο ένα κρούσμα κορωνοϊού τάραξε την ηρεμία της. Λέγεται πως είναι ποδοσφαιριστής που ήταν εκτός 18άδας στα προηγούμενα ματς. Σε δεύτερα τεστ που έγιναν στην Χάρτμπεργκ, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν αρνητικοί.
«Εχουμε εξελιχθεί τελευταία. Τώρα είναι ευκαιρία για να προσθέσουμε κάτι ακόμη και μπορούμε να το κάνουμε. Η ομάδα που θέλει να μας κερδίσει πρέπε να κάνει πολλά πράγματα και θα τα δείτε σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Κάναμε μια φανταστική χρονιά και τώρα μπορούμε να την μετατρέψουμε σε εκπληκτική. Η νίκη μας επί της Στουρμ μου έδειξε πως θέλουμε και άλλα ως ομάδα» σχολίασε ο κόουτς Σοπ ο οποίος απέρριψε κάθε συζήτηση για να αναλάβει τον πάγκο της Στουρμ.
Τραυματίες οι Χάιλ (δ.χαφ, 22/0), Λέμα (εξτρέμ, 2/0) και Ράκοβιτς (αρ.χαφ, 12/2).