-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Facts Αγώνα
* Επαναληπτικός του 3ου γύρου Κυπέλλου Βραζιλίας.
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ:
Διπλοί αγώνες. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τους δύο αγώνες δεν υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας πέναλτι.
Η ομάδα που θα το κατακτήσει κερδίζει την απευθείας είσοδο της στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ υπάρχει και σημαντικό χρηματικό έπαθλο 54.000.000 Ρεάλ Βραζιλίας, που αντιστοιχεί σε σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ.
Α ΜΑΤΣ: 4 ντε Τζούλο – Σάο Πάολο 3-2
Νέα ήττα στο πρωτάθλημα και ο προβληματισμός εντάθηκε. Ευκαιρίες δημιούργησε απέναντι στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, αλλά της κόστισαν ακριβά τα λάθη της άμυνας και έτσι δεν απέφυγε την ήττα με 2-0.
Στο πρώτο ματς του Κυπέλλου με την άσημη 4η Ιουλίου από το Πιριπίρι έχασε (με ανατροπή) 3-2, πληρώνοντας την αλαζονεία και υποτίμηση που έδειξε ο Κρέσπο, που έκανε την επιλογή να παρατάξει την ομάδα με αναπληρωματικούς., ξεκουράζοντας τους βασικούς.
Στον σημερινό επαναληπτικό, που χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να μην μπλέξει με την διαδικασία των πέναλτι, που είναι ρώσικη ρουλέτα, θα βάλει δυνατή ενδεκάδα, αφού ένας αποκλεισμός τόσο πρόωρα στην διοργάνωση θα είναι καταστροφικός για το σύλλογο, που έχει βλέψεις και ανάγκη για τα χρήματα που προσφέρει η διοργάνωση για πρόκριση σε κάθε γύρο.
Θα παραταχθεί με τις ίδιες απουσίες για τρίτο ματς, συνολικά 6 στον αριθμό. Λόγω τραυματισμού ο αμυντικός μέσος Ντάνιες Αλβες (30/1), ο μέσος Λουάν (30/0) και ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Μπενίτεζ, ενώ σε διεθνείς υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους είναι ο αμυντικός Αρμπολέδα (21/1) και ο ταλαντούχος μέσος Λισιέρο (6/0).
Βρίσκεται κοντά σε μία ιστορική στιγμή μετά τη νίκη επί της Σάο Πάολο στο πρώτο ματς. Και η σπουδαιότητά της γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, από την στιγμή που ναι μεν άνοιξε το σκορ νωρίς και προηγήθηκε, αλλά μέσα σε οκτώ λεπτά (22’, 30’) η αντίπαλός της προς στιγμήν ανέτρεψε την κατάσταση.
Δεν είχε πει την τελευταία της λέξη ομως, έπαιξε με άγνοια κινδύνου και αυτοπεποίθηση και αρχικά ισοφάρισε στην εκπνοή του ημιχρόνου για να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 66’, που έμελλε να είναι και το νικητήριο. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Serie D αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Ζουβεντούδε του Μαρανιάο.