ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ
19:00
02.09

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΟΣΟΒΟ

Μαζεύτηκαν προβλήματα στη Γεωργία
ΜΠΑΤΟΥΜΙ ΑΡΕΝΑ (20.000), ΜΠΑΤΟΥΜΙ
18° C Βροχερός
Cosmote Sport 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΟΣΟΒΟ

Facts Αγώνα

Διαιτητής: Μίκολα Μπαλάκιν (Ουκρανία)

* Χωρίς θεατές λόγω COVID-19

* Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν. Τα 4 τελευταία ματς της Γεωργία, επίσημα και φιλικά, είχαν 2-3 γκολ. Τα 3 στα 4 τελευταία ήταν G/G. Τα 4 στα 5 τελευταία ματς του Κοσόβου, επίσημα και φιλικά, έληξαν G/G.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Δέκα όμιλοι, στο Μουντιάλ του Κατάρ προκρίνεται η 1η κάθε ομίλου. Ο 2oς, μαζί µε δύο ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους στο UEFA Nations League 2020-21, µε βάση και τη συνολική κατάταξη της διοργάνωσης, και που δεν θα έχουν τερματίσει στην πρώτη δυάδα του ομίλου τους στα προκριματικά του Μουντιάλ, θα παίξουν στα play off (24-29 Μαρτίου 2022): οι 12 ομάδες θα χωριστούν σε τρεις ομίλους και θα παίξουν σε νοκ άουτ ημιτελικούς και τελικό, για να βγουν οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που θα πάνε στην τελική φάση.

* Το V.A.R. θα χρησιμοποιηθεί στα προκριματικά.

* Σε περίπτωση ισοβαθμίας στον όμιλο ισχύουν κατά σειρά:
1) Διαφορά τερμάτων
2) Καλύτερη επίθεση
3) Μεταξύ τους παιχνίδια (α. βαθμοί, β. διαφορά τερμάτων, γ. καλύτερη επίθεση, δ. καλύτερη εκτός έδρας επίθεση αν εμπλέκονται µόνο δύο ομάδες)

ΓΕΩΡΓΙΑ
Ρεπορτάζ

Το παλεύει και φέρνει σε δύσκολη θέση τις αντιπάλους της. Ηττήθηκε μεν 1-0 στη Σουηδία και 1-2 εντός από την Ισπανία, τις κόντραρε όμως στα ίσια και λίγο έλειψε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αυτό έγινε στο ματς με την εθνική μας στη Θεσσαλονίκη, όπου το συγκρότημα του Βίλι Σανιόλ έφυγε με το 1-1.

Ο Γάλλος εκλέκτορας δείχνει να συμμαζεύει την κατάσταση από τον προκάτοχό του και η ομάδα δείχνει σταθερά βήματα βελτίωσης. Παρουσιάζεται δε συγκρατημένα αισιόδοξος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου:

«Το να παίζει μια ομάδα σε κενές κερκίδες δεν είναι ωραίο ούτε για τους παίκτες ούτε για τον προπονητή. Βέβαια, έτσι όπως έχουν τα πράγματα, είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε. Πολλών το μυαλό είναι στο ματς με την Ισπανία, ωστόσο συζητήσαμε και είπαμε πως πρέπει να δούμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Σημαντικό το ματς με την Ισπανία, όμως προέχει το ματς με το Κόσοβο, που έχει παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι».

Αγωνιστικά Νέα

Μαζεύτηκαν πάντως προβλήματα για τον Σανιόλ, καθώς τιμωρημένος είναι ο βασικός μέσος Λεβάν Σενγκέλια, ενώ τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ ο επιθετικός της Ντιναμό Μπατούμι, Γκιόργκι Παντσουλάια. Στη θέση του κλήθηκε ο 24χρονος μέσος της Μπατούμι, Γκιόργκι Ζάρια.

Εκτός όμως των δύο παραπάνω απουσιών, τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και χάνει το σημερινό ματς ο βασικότατος μέσος της Χατάισπορ, Σάμπα Λομπζανίτζε. Επιπρόσθετα, παρότι κλήθηκε στην αποστολή, δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε κανένα από τα ματς, ο βασικός μέσος της Ρούμπιν Καζάν, Χβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όπως λέει ο Γάλλος εκλέκτορας «θα είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Οκτώβριο».

ΚΟΣΟΒΟ
Ρεπορτάζ

Είχε το δυσκολότερο πρόγραμμα από όλες τις ομάδες του Ομίλου, αφού έπαιξε κόντρα σε Σουηδία και Ισπανία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αναμενόμενες οι ήττες, καθώς ναι μεν διαθέτει αξιόμαχο ρόστερ με παίκτες που έχουν παραστάσεις από δυνατά πρωταθλήματα, ωστόσο οι δυνατότητές τους είναι περιορισμένες.

Ο Μπερνάρντ Χάλαντες είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ωστόσο δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να κοιτάξει στα μάτια τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και να διεκδικήσει κάτι.

«Παρακολούθησα το πρώτο ματς της Γεωργίας σε αυτό το πολύ δύσκολο γκρουπ. Ξεκινήσαμε με ήττες, είναι όμως ώρα να δείξουμε κάτι από αυτό που μπορούμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό να γίνει κόντρα στη Γεωργία για να αποκτήσουμε ψυχολογία για τα επόμενα ματς», δήλωσε ο Ελβετός εκλέκτορας.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν μπορεί να υπολογίσει για το συγκεκριμένο ματς τον μέσο της Ζυρίχης Χεκουράν Κριεζιού, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Νέο πρόσωπο σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι ο μεσοεπιθετικός της Κόνιασπορ, Τζίμερ Μπιτίκι και ο μέσος της Στάμπεκ, Χερολίντ Σάλα.

Casino