ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ
01.01

ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΦΟΛΣΚΒΑΓΚΕΝ ΑΡΕΝΑ (30.000)
321
9° C Βροχερός
Cosmote Sport 5
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ Η ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Facts Αγώνα

* Κεκλεισμένων των θυρών.

* Ουδέν 0-0 στα τελευταία 33 επίσημα ραντεβού τους, ανεξαρτήτως έδρας.

* Η Βόλφσμπουργκ μετράει 11-11-4 στα 26 παιχνίδια που φιλοξένησε τη Σάλκε στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων. 

* Στις 03.02.2021, Βόλφσμπουργκ – Σάλκε 1-0 στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Ρεπορτάζ

Αποχώρησε ηττημένη με 2-1 από την έδρα της Χόφενχαϊμ στην προηγούμενη αγωνιστική. Δεν είχε την αμυντική ηρεμία που τη χαρακτηρίζει. Δέχτηκε αρκετές απειλές και δίκαια και δύο τέρματα. Στο «ανοιχτό» πρώτο 45λεπτο είχε ευκαιρίες και μπορούσε και η ίδια να έχει βρει και δεύτερο γκολ, στο δεύτερο 45λεπτο υστέρησε σε ιδέες απέναντι σε πιο κλειστή άμυνα. 

Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ έχασε το αήττητη εννέα παιχνιδιών που «έτρεχε» στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με λιγότερο «αέρα» πέντε βαθμών πάνω από την πέμπτη Λέβερκουζεν στην κούρσα προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η συνάντηση στο Ζίνσχαϊμ ήταν η μόλις δεύτερη στο τρέχον πρωτάθλημα (μετά από εκείνη με τη Βέρντερ Βρέμης) που καθαρά απέτυχε να ελέγξει τον ρυθμό και να μην απειληθεί πολύ. Σε μικρότερο βαθμό είχε αποτύχει και με τη Λειψία και την Κολωνία. 

Δεν αλλάζουμε όμως την αξιολόγησή μας. Συνεχίζουμε να τη θεωρούμε πολύ σταθερή ομάδα που δεν δέχεται πολλές απειλές στις αναμετρήσεις της. Νομίζουμε ότι η εικόνα στο Ζίνσχαϊμ προήλθε και από την «άρνηση» του προπονητή της να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Κάποια στιγμή θα «έσκαγαν» οι βασικοί του.

Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει ηττηθεί (οριακά ή αρκετά δύσκολα) μόνο στη Χόφενχαϊμ, στην Μπάγερν Μονάχου και στην Ντόρτμουντ και ως μειονεκτήματά της σημειώνουμε ότι μερικές φορές «κολλάει» δημιουργικά απέναντι σε κλειστές άμυνες και ότι δεν γοητεύει με την φαντασία της. 

Αγωνιστικά Νέα

Νέες απώλειες ο τιμωρημένος βασικός κεντρικός αμυντικός Λακρουά (22/1), ο τιμωρημένος, συνήθως βασικός, αριστερός μπακ Πάουλο Οτάβιο (18/0), ο τιμωρημένος βασικός αμυντικός χαφ Σλάγκερ (23/1) και ο τραυματίας βασικός αριστερός μεσοεπιθετικός Στέφεν (21/5). Εξέτισε ποινή αγωνιστικής ο χρήσιμος μα αναπληρωματικός, κεντρικός αμυντικός Πόνγκρατσιτς (7/0), αλλά υπάρχει ερωτηματικό για τη συμμετοχή, όπως και για εκείνη του βασικού κεντρικού αμυντικού Μπρουκς (22/2), διότι παραβίασαν κανόνες ασφαλείας αναφορικά με τον COVID-19. Ισως γυρίσει μετά από απουσία δύο παιχνιδιών ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Ρουσιγιόν (12/0). Δεν είναι υπέρ του οι πιθανότητες.

Ρεπορτάζ

Υποδέχτηκε τη Μάιντς και ήρθε ισόπαλη χωρίς γκολ (0-0) εναντίον της την περασμένη αγωνιστική. Κάκιστο παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε ομάδες ανήμπορες να αναπτυχθούν, ομάδες που πρώτα τις ένοιαζε να καταστρέψουν. Ναι, υπήρξαν από δύο καλές στιγμές για κάθε μία προκειμένου να δούμε γκολ, αλλά η συνολική εικόνα ήταν σχεδόν ανυπόφορη.

Η ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-6) στο πρωτάθλημα μετά από την αναμέτρηση ντεμπούτο για εκείνον στην τεχνική ηγεσία της και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας σε σταθερή απόσταση εννέα βαθμών πίσω από την 16η Αρμίνια Μπίλεφελντ και την θέση των παιχνιδιών διαβάθμισης για την παραμονή. 

Οσα υποψιαζόμασταν ότι θα βλέπαμε από τους «βασιλικούς μπλε» έχοντας ως μπούσουλα όσα βλέπαμε στην Ντάρμσταντ του Γραμμόζη, τα είδαμε. Προσπάθεια για έμφαση στην άμυνα, κανένα ρίσκο στο επιθετικό κομμάτι και ικανότητα απειλής μόνο από στατική φάση και από λάθος αντιπάλου που θα χάριζε κλέψιμο στα χαφ. 

Τακτικά ο νέος τεχνικός της Σάλκε διάλεξε διάταξη 3-4-1-2 με κυριότερες «εκπλήξεις» την χρησιμοποίηση του αριστερού μπακ Κολάσινατς σε ρόλο αμυντικού χαφ και την παρουσία του 18χρονου Τσαλχάνογλου στον ρόλο του αριστερού μπακ. Υπήρχαν φυσικά και μπόλικοι απόντες, δεν θα βιαστούμε να «πούμε» πως αυτές οι επιλογές θα είναι και μόνιμες.

Αγωνιστικά Νέα

Νέα απώλεια ο τιμωρημένος, συνήθως βασικός, αμυντικός χαφ Μασκαρέλ (19/1). Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο ενίοτε βασικός χαφ Μπενταλέμπ (9/0), τρίτο ο βασικός τερματοφύλακας Φέρμαν (15/0) και ο αναπληρωματικός επιθετικός χαφ Μπουζελάμπ (12/1), τέταρτο ο βασικός κεντρικός αμυντικός Νάστασιτς (15/0), πέμπτο ο βασικός μεσοεπιθετικός Ουτ (16/2), έκτο ο αναπληρωματικός επιθετικός Χούντελααρ (1/0),  εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο σπάνια βασικός μεσοεπιθετικός Σκρίμπσκι (9/0), ο ενίοτε βασικός δεξιός μπακ Λούντεβιχ (6/0), ο συνήθως βασικός κεντρικός αμυντικός Σανέ (9/0) και ο λογιζόμενος ως βασικός επιθετικός Πασιένσια (8/1). Ισως γυρίσει μετά από απουσία παιχνιδιού ο βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Αρίτ (18/1). 

Casino