ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΛΑΡΙΣΑ
19:30:00
04.12

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Η ΛΑΡΙΣΑ

AEL FC ARENA (16.118)
581
7° C Βροχερός
Cosmote Sport 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Facts Αγώνα

Α’ ΜΑΤΣ: Καλαμάτα – Λάρισα 3-0: Υπερόπτες οι «βυσσινί», έπαιξαν με τα «δεύτερα» και τιμωρήθηκαν από τη «Μαύρη Θύελλα», η οποία με τον Αλεξόπουλου να σημειώνει χατ-τρικ (38’, 72’, 92’ – με τη Λάρισα να παίζει με 10 από το 82’) πήραν σπουδαία νίκη και σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Τι ισχύει: Ρεβάνς για τη φάση των «32». Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, ακολουθεί παράταση και αν διατηρηθεί και εκεί το ίδιο σκορ, εκτελούνται πέναλτι.

ΛΑΡΙΣΑ
Ρεπορτάζ

Της έγιναν συνήθεια φαίνεται οι ανατροπές. Τυχερή που στο πρώτο μέρος της σαββατιάτικης φιλοξενίας του Βόλου ήταν με 1-0 πίσω στο σκορ (38’), το σκηνικό όμως άλλαξε τελείως στο δεύτερο μέρος, με τους «βυσσινί» να πιέζουν, να ισοφαρίζουν (57’ πεν.) και να κυνηγάνε μια ακόμη ανατροπή φέτος, την οποία και πέτυχαν με δεύτερο γκολ στο 84’ (από τη δεύτερη φετινή ασίστ του τερματοφύλακα Κρίστινσον) επικρατώντας τελικά με 2-1. 

Κάπως έτσι κέρδισαν ένα κομβικό – όπως είχε χαρακτηριστεί απ’ όλους στον σύλλογο – παιχνίδι, τερμάτισαν ένα μικρό αρνητικό σερί δύο ηττών, επιστρέφοντας στην εξάδα και όντας σε απόσταση αναπνοής (-1) από την 3η θέση της Super League. Πρελούδιο ιδανικό και ψυχολογικό πουσάρισμα κατάλληλο προκειμένου απόψε να κυνηγήσουν την ανατροπή του (όπως και να έχει) βαρύτατου 0-3 στην Καλαμάτα, ειδικά από την στιγμή που η διάκριση στον θεσμό αποτελεί (και φέτος) βασικό στόχο των γηπεδούχων. 
 

Αγωνιστικά Νέα

Καμία διάθεση για rotation εκ μέρους του κόουτς Γρηγορίου, ο οποίος θα παρατάξει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεση του προκειμένου να πετύχει την ανατροπή η ομάδα του, γι’ αυτό και προσανατολίζεται σε φουλ επιθετικό σχήμα. Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι το περασμένο Σάββατο Μιχαήλ (στόπερ), Σετσέροβιτς (αμ. χαφ), αμφότεροι βασικοί.

Εκτός αποστολής κατόπιν τεχνικής απόφασης έμειναν οι Ζίζιτς (στόπερ), Μπάλλας (χαφ), Γκόλιας (χαφ), Γιάκος (χαφ). 
 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ρεπορτάζ

Την πέμπτη ήττα της στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος γνώρισε η Καλαμάτα με 2-0 στη Βέροια και πλέον όχι απλά έμεινε πίσω στην κούρσα της ανόδου αλλά κινδυνεύει να βρεθεί και στη ζώνη του υποβιβασμού. Με εξαίρεση ένα μικρό χρονικό διάστημα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η μεσσηνιακή ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της, απογοητεύοντας τους φίλους της που έκαναν το μεγάλο ταξίδι και βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Οι «μελανόλευκοι» είδαν σε βίντεο το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Ημαθία και διαπίστωσαν πως η ήττα ήρθε ξεκάθαρα από ατομικά λάθη, τα οποία και έχουν κοστίσει έως τώρα στην ομάδα. Για να έχει τύχη η ομάδα στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ και να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει τα λάθη αυτά να περιοριστούν στο ελάχιστο. Η ΑΕΛ θα είναι υποψιασμένη και δεν θα βρεθεί προ εκπλήξεως όπως συνέβη στο πρώτο παιχνίδι της Καλαμάτας, όπου η «μαύρη θύελλα» επικράτησε με 3-0.
 

Αγωνιστικά Νέα

Ο Μάκος (βασικός στόπερ/αμ. χαφ) αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Βέροια και όπως διαπιστώθηκε υπέστη θλάση στο δικέφαλο πράγμα που σημαίνει πώς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου είκοσι μέρες. Δεν υπολογίζεται επίσης ο τραυματίας Κουιρουκίδης (βασικός επ/κος).

Casino