Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΟΥΛΑΜ - ΧΑΛ
Facts Αγώνα
* Ο πρώτος σταθμός του προπονητή της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα, στην Αγγλία ήταν η Χαλ (2017). Ανέλαβε στα μέσα της σεζόν και τη βελτίωσε, όμως δεν κατάφερε να την κρατήσει στην Πρέμιερ και παραιτήθηκε.
* Η Χαλ ψάχνει διαδοχική νίκη επί της Φούλαμ για πρώτη φορά με το 1911!
* Συνολική παράδοση (από το 1907-08): 32-28-36. Η παράδοση των τελευταίων 43 ετών όσον αφορά τις συναντήσεις τους στο Λονδίνο είναι απόλυτα ισορροπημένη (4-5-4).
Μετά το εμφατικό 5-1 στο Χάντερσφιλντ έκανε νέα εξαιρετική εμφάνιση και πήρε 2ο διαδοχικό διπλό στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στη Μίλγουολ (2-1), διατηρώντας ταυτόχρονα το αήττητο (2-1-0). Εκμεταλλεύτηκε την ποιότητα που διαθέτει και την ταχύτητα στο τρανζίσιον για να σημειώσει δύο γρήγορα γκολ (Μίτροβιτς 3’, Καρβάλιο 8’), ενώ παρέμεινε πιο επικίνδυνη και στο υπόλοιπο. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν επιθετικά μόνο στο φινάλε και μείωσαν με μια καραμπόλα (Αφόμπε 87’).
«Αξίζαμε, πέρα για πέρα, τους τρεις βαθμούς και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που τους κατακτήσαμε. Αν και αγωνιστήκαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ήμασταν η καλύτερη ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό» το χαρακτηριστικό σχόλιο του Μάρκο Σίλβα ύστερα από τη νέα επιτυχία της ομάδας του.
Καλό το ξεκίνημα του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος θα προσπαθήσει να το συνεχίσει απέναντι στην ομάδα που αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό του στην Αγγλία. Η Φούλαμ δικαιώνεται τις προβλέψεις που την ήθελαν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άμεση επιστροφή στην Πρέμιερ και αναζητά την πρώτη φετινή νίκη στο «Κρέιβεν Κότατζ».
Αποχώρησε οριστικά με προορισμό τον Αρη ύστερα από μια 4ετία στο «Κρέιβεν Κότατζ» ο επιθετικός Αμπουμπακάρ Καμαρά (94 συμ./17 γκολ). Χρωστάει δύο ακόμη αγώνες ποινής ο ποιοτικός εξτρέμ Γουίλσον (2/1). Δεν προλαβαίνουν ο στόπερ Κονγκόλο, ο χαφ Ριντ (31/0 πέρσι), ο μέσος Κέρνεϊ (10/1) και ο εξτρέμ Νοκέρ.
Ανεπιτυχή τα 3 συνεχόμενα ματς που έδωσε στο γήπεδό της. Αρχικά αποκλείστηκε από τη Γουίγκαν (Α) στο Λιγκ Καπ (1-1, 7-8 πέν.), ενώ ακολούθησαν δύο ήττες με μηδέν στο πρωτάθλημα από ΚΠΡ (0-3) και Ντέρμπι (0-1). Στην πιο πρόσφατη δέχθηκε τις περισσότερες φάσεις και όταν ανέλαβε τα ηνία στο φινάλε δυσκολεύτηκε δημιουργικά. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε από το ριμπάουντ του Μπάλντοκ (57’) στην ασταθή απόκρουση του Ινγκραμ.
«Δεν κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα ούτε πήραμε τα απαιτούμενα ρίσκα. Ακόμα και στις περιπτώσεις που βγήκαμε μπροστά, δεν φανήκαμε απειλητικοί. Συμμετέχουμε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε καταστάσεις» το ειλικρινές σχόλιο του Γκραντ ΜακΚαν.
Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός παραδέχθηκε το δίκαιο της ήττας και προσπάθησε να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο πρώτο ματς μετά από την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ η Χαλ πήρε το διπλό στο Πρέστον (4-1), αλλά η συνέχεια στα διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν δεν ήταν ανάλογη.
Πραγματοποίησε ντεμπούτο ως αλλαγή κόντρα στην πρώην ομάδα του ο 34χρονος χαφ Χάντλστοουν (1/0), ο οποίος επέστρεψε μετά από 4 χρόνια απουσίας στη Χαλ. Χρωστάει δύο αγώνες ποινής ο μέσος Μονκούρ (2/0). Αποκόμισε ένα πρόβλημα και δίνεται αμφίβολος ο βασικός στόπερ Τζόουνς (3/0). Αναμένεται έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Λόνγκμαν (1/0). Δεν προλαβαίνουν, επίσης, ο πολύτιμος μέσος Χάνιμαν (42/4 πέρσι) και ο περσινός πρώτος σκόρερ Γουίλκς (1/0).