Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Συμφωνούμε ότι εντός έδρας η Φορταλέζα είναι πολύ δυνατή (3-3-0). Ωστόσο, η συγκεκριμένη απόδοση στον άσο δεν αξίζει σε καμιά περίπτωση, κόντρα σε μια Ατλέτικο Παραναένσε που διαθέτει αρκετή ποιότητα, αν και θα στερηθεί τον εξαιρετικό επιθετικό Ρόκε. Θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
Facts Αγώνα
* Στις 15 τελευταίες συναντήσεις, η Φορταλέζα κέρδισε 2 φορές, η Ατλέτικο Παραναένσε 8 και έφεραν 5 ισοπαλίες. Η διαφορά τερμάτων είναι 24-14 υπέρ της Παραναένσε.
* Τα αποτελέσματα της προηγούμενης σεζόν: 0-0 ( Φορταλέζα εντός) and 1-1 (Ατλέτικο Παραναένσε εντός)
* Στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τη Φορταλέζα, είχαν 2 άσους, 2 ισοπαλίες και 3 διπλά. Η διαφορά τερμάτων είναι 11-9 υπέρ της Ατλέτικο Παραναένσε.
Ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Φλαμένγκο και έχασε έδαφος στη βαθμολογία. Στάθηκε άτυχη στην αρχή, καθώς έχασε πέναλτι με τον Πίκατσου, το οποίο απέκρουσε ο Ματέους Κούνια. Μετά από ασίστ του Αρασκαέτα, ο Γκάμπριελ στο 16’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Από δημιουργός του πρώτου γκολ, ο χαφ της ομάδας του Σαμπάολι έγινε σκόρερ στο 64’ και έτσι αποχώρησε με άδεια χέρια. Έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους.
Στο μεταξύ, ο Μπράιαν Σεμπάγιος είναι κοντά στην έξοδο από την ομάδα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Βοϊβόντα. Πλέον, η Φορταλέζα επικεντρώνεται στην αγορά για να φέρει έναν ακόμη αμυντικό στην τωρινή μεταγραφική περίοδο.
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Κουιάμπα.
Παραμένουν καιρό στο ιατρικό δελτίο ο γκολκίπερ Φερνάντο Μιγκέλ (4/0) και ο μεσοεπιθετικός Πέδρο Ρόσα. Δεν θα αγωνιστεί ο μέσος Ζανοσέλο (6/0). Επιστρέφει από τιμωρία ο αμυντικός Μπρίτες (10/0).
Ήρθε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Παλμέιρας. Μόλις στο 4’ στάθηκε τυχερή καθώς ο αντίπαλος έχασε πέναλτι με τον Έντρικ, ο οποίος ωστόσο την πλήγωσε και σκόραρε με κεφαλιά στο 21’. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα ήρθε στο 58′, όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας, ο Γκάμπριελ Μενίνο έκανε το 0-2. Ωστόσο, στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να επιστρέψει. Αρχικά, κέρδισε πέναλτι στο 67’, με την παρέμβαση του VAR, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βίτορ Μπουένο. Μάλιστα, στην ίδια φάση, ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Γκαρσία πήρε δεύτερη κίτρινη για το χέρι, από το οποίο προήλθε η εσχάτη των ποινών. Όπως ήταν φυσικό, πίεσε και κατόρθωσε να ισοφαρίσει με γκολ του Βίτορ Ρόκε στο 73’. Βρίσκεται στην 9η θέση με 20 πόντους.
Mεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Βραζιλίας, ηττήθηκε 2-1 στο Μαρακανά από τη Φλαμένγκο. Ο Κανόμπιο άνοιξε το σκορ για την ίδια στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Πέδρο από το σημείο του πέναλτι και ο Μπρούνο Ενρίκε έκαναν την ανατροπή για την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την άλλη Πέμπτη.
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπαΐα.
Δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος ο αριστερός μπακ Φερνάντο (6/0). Εκτός ομάδας -λόγω συμμετοχής του στο κύκλωμα με τα στημένα- ο βασικός δεξιός μπακ Πεντρίνιο. Τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Ρόκε (13/7).