ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
01.01

ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

BBVA ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (22.661), ΧΙΟΥΣΤΟΝ
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Facts Αγώνα

* Αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Gold Cup της Concacaf. 3ο γκρουπ, στο οποίο συμμετέχουν επίσης η Κόστα Ρίκα και η Τζαμάικα.

* Στη διοργάνωση συμμετέχουν 16 συνολικά εθνικές ομάδες, χωρισμένες σε 4 ομίλους. Οι πρώτες δύο σε κάθε όμιλο, θα προκριθούν στην προημιτελική φάση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανάμεσα σε δύο ή παραπάνω ομάδες, ακολουθούν κατά σειρά τα κριτήρια 1) Διαφορά τερμάτων 2) Καλύτερη επίθεση 3) Μεταξύ τους ματς.

* 1-1-1 η παράδοση των δύο εθνικών ομάδων από το 1994. Πρώτη φορά που έρχονται αντιμέτωπες στο Gold Cup.

Ρεπορτάζ

Το πάλεψε μέχρι τέλους την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και γνωρίζοντας την ήττα με 1-2, έμεινε εκτός νοκ-άουτ φάσης. Πάντως έβγαλε αξιόλογο πρόσωπο και κατάφερε να προηγηθεί με τον Βλάιτερ στο 52’, όμως μέχρι το 59’ το σκορ είχε ανατραπεί.

Τώρα απέναντι στην υποδεέστερη ποιοτικά Γουαδελούπη έχει μια καλή ευκαιρία για να κλείσει με νίκη τη διοργάνωση. Γενικότερα, η παρουσία του μέχρι στιγμής στη διοργάνωση κρίνεται συμπαθητική, αφού και στα δύο ματς που έδωσε, προσπάθησε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και κόντραρε στα ίσα τους αντιπάλους του.

Αγωνιστικά Νέα

Σημαντική η απουσία του αμυντικού και αρχηγού Ντονκ (Γαλατασαράι) που συμπλήρωσε κάρτες. Ο τεχνικός Γκορέ αναμένεται να προσεγγίσει με επιθετικό πλάνο το αποψινό παιχνίδι.

Ρεπορτάζ

Προσέγγισε αμυντικά το ματς με την Τζαμάικα. Προηγήθηκε από το 4ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπελ και ισοφαρίστηκε στο 14’, ενώ παρόλο που κράτησε το 1-1 για αρκετό χρονικό διάστημα, έχοντας μάλιστα κάποιες καλές στιγμές για δεύτερο γκολ, στα τελευταία λεπτά δεν άντεξε την πίεση που της ασκήθηκε και στο 87’ δέχθηκε γκολ. 

Γνωρίζοντας έτσι την δεύτερη ήττα της στη διοργάνωση, έμεινε εκτός νοκ-άουτ φάσης. Για τα δεδομένα της πάντως, εμφανίστηκε μαχητική και δεν διασύρθηκε από τις Κόστα Ρίκα (3-1) και Τζαμάικα (1-2), σημειώνοντας μάλιστα ιστορικά γκολ, αφού αυτή είναι η 4η ιστορικά συμμετοχή της στη διοργάνωση. Over τα 6 από τα 8 τελευταία της παιχνίδια, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι άνοιξε το σκορ στα 6 από αυτά.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισε και επιστρέφει ο αμυντικός Σολβέ (Σετ). Δύσκολα θα προλάβει ο πολύτιμος φορ Αρσιμέντ (Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς).

Casino